cookie-og-privatlivspolitik
Frustrationerne var ikke til at tage fejl af fra NFC-spillerne overfor dommer Niels Heer, der havde en svær eftermiddag på CASA Arena i Horsens
Frustrationerne var ikke til at tage fejl af fra NFC-spillerne overfor dommer Niels Heer, der havde en svær eftermiddag på CASA Arena i Horsens
Foto: Michael Just

Sport

NFC tabte i Horsens

Tæt kamp endte med et smalt nederlag.
26. september 2021 kl. 17:35 Af Thomas Jensen

HORSENS, FOLKETIDENDE NFC kunne ikke følge op på den flotte sejr i onsdags mod FC København.

Her til eftermiddag tabte "Bjørnene" på udebane med 2-1 til AC Horsens i 1. division.

Pokaltømmermændende havde måske ikke helt lagt sig, for hjemmeholdet kom foran allerede efter syv minutter, da Magnus Jensen headede et hjørnespark fra Thor Lange i kassen.

Men NFC overlevede yderligere scoringer det første kvarter og fik arbejdet sig ind i kampen igen med et par halve chancer.

Det lignede dog en tidlig afgørelse efter en halv time, da dommeren fløjtede straffespark mod Jacob Egeris, der havde hånd på bolden, men Jannich Storch havde luret sparket fra Casper Tengstedt, der skød svagt uden præcision.

Annonce

Fem minutter før pausen kom NFC så på omgangshøjde, da Mikkel Andersen fandt Mathias Kristensens pandebrask og med to forsvarer på ryggen fik han sat udligningen ind.

1-1 var også pausestillingen, men otte minutter efter pausen tabte Mathias Johannsen bolden på hjemmeholdets banehalvdel og så gik det stærkt den modsatte vej, hvor et indlæg havnede ved bageste stolpe, hvor Thor Lange kom før Mikkel Andersen og sendte bolden i kassen.

NFC forsøgte at komme tilbage igen, men blev handicappet da Mathias Kristensen måtte udgå med en skade, som godt kan vise sig at være en smule alvorlig.

En stempling på ankelen som dommeren end ikke fløjtede frispark på, gav angriberen en stor flænge, som nu skal tilses.

Det umuliggjorde en udlignende scoring som NFC aldrig var tæt på, på trods af tyve minutters pres til sidst, der ikke gav pote.

Annonce

Læs mere om kampen i Folketidendes sportstillæg mandag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Bevidst brud af lokalplanen . 22. oktober 2021 kl. 10.21

AF: BOB NIELSEN

Uanstændig magtfuldkommenhed. 22. oktober 2021 kl. 08.09

AF: LINDA SOMMER

Historien bag ”Kultur på recept” 22. oktober 2021 kl. 06.37

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

Annonce

ANNONCE