cookie-og-privatlivspolitik
Angelica Wallén og de øvrige NFH-spillere får hjemmebanefordel i Arena Næstved i Super Cup-kampen mod Team Esbjergs danske mestre.
Angelica Wallén og de øvrige NFH-spillere får hjemmebanefordel i Arena Næstved i Super Cup-kampen mod Team Esbjergs danske mestre.
Foto: Ingrid Riis

Sport

NFH vært for Super Cuppen

Kæmpe håndboldfest i Arena Næstved.
12. juni 2019 kl. 08:10 Af Allan Plenborg

Annonce

NYKØBING Når årets Super Cup mellem de danske mestre og pokalvindere i dansk klubhåndbold skal spilles, bliver det for første gang med NFH som vært.

Dette har Divisionsforeningen besluttet, hvilket glæder NFH.

- Vi søgte i foråret om at få værtskabet. Og nu har vi fået den glædelige melding, at Divisionsforeningen har foretrukket os i konkurrence med en række andre ansøgere, fortæller NFH-leder Søren Jakobsen.

Da Nykøbing F. Hallen, alias Power Arena, ikke har kapacitet til flere end omkring 1300 tilskuere, bliver Super Cuppen spillet i Arena Næstved. Her har NFH tidligere afviklet store kampe.


NFH mod Team Esbjerg

NFH bliver som pokalvinder part i kvindernes opgør. NFH skal møde Team Esbjergs danske mesterhold.

Herrekampen bliver en DM-revanche mellem Aalborg Håndbolds nybagte danske mestre og GOG.

Aalborg er både pokalvinder og mester - og derfor bliver det GOG som slagen DM-finalist, der har kvalificeret sig til Super Cuppen.

- Det bliver dejligt også at kunne vise topherrehåndbold på Sydsjælland og Lolland-Falster, mener Søren Jakobsen.

TV 2 Sport sender begge kampe direkte. Herrekampen fløjtes i gang klokken 18.30. Damematchen begynder klokken 20.30.

NFH sætter billetsalget i gang i morgen, torsdag, fra klokken 10.00 på Ticketmaster.

Søren Jakobsen opfordrer til, at man ikke venter for længe med at bestille billetter, hvis man vil have en håndboldoplevelse udover det sædvanlige. Arena Næstved har ganske vist kapacitet til godt 3.000 tilskuere, men Søren Jakobsen skønner, at der bliver udsolgt. Og måske meget hurtigt.

- Alle deltagende hold skal have en del billetter, ligesom Divisionsforeningen, der har de kommercielle rettigheder til Super Cuppen, skal have billetter, gør Søren Jakobsen opmærksom på.


Stor håndboldfest

NFH agter at gøre dagen til en stor håndboldfest. Således bliver der etableret en fanzone i hallen ved siden af opvisningshallen, hvor der bliver happy hour, spisning og en række aktiviteter allerede fra klokken 16.30.

Sidste år vandt København Håndbolds daværende danske mestre 30-26 over Team Esbjerg i kvindernes Super Cup, mens TTH Holstebro tog pokalen hos mændene med en 26-23-sejr over Skjern.

NFH har én gang tidligere deltaget i Super Cuppen - og med succes. For små to år siden i Roskilde Kongrescenter vandt NFH som dansk mester 30-23 over Randers' daværende pokalvindere.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47

AF: LINDA SOMMER

Lolland er som skabt til… 14. maj 2020 kl. 17.26

Annonce