cookie-og-privatlivspolitik
Julius Mikkelsen (blå) og resten af FC Nakskov-truppen kan se frem til at træne hele sommerferien for at så stærkest muligt til den kommende sæson i Sjællandsserien.
Julius Mikkelsen (blå) og resten af FC Nakskov-truppen kan se frem til at træne hele sommerferien for at så stærkest muligt til den kommende sæson i Sjællandsserien.
Foto: Jan Knudsen

Sport

Nagel ser frem mod ny sæson

FC Nakskov er for tredje sæson i træk med i Sjællandsserien.
20. maj 2020 kl. 21:35 Af Thomas Jensen

Annonce

NAKSKOV - Lige nu er jeg rigtig glad for de tre point, vi fik i Nordfalster i efterårets sidste spillerunde, kommer det hudløst ærligt fra FC Nakskovs cheftræner, Lasse Nagel.

Netop de tre point gør, at vestlollikkerne havde deres på det tørre, da DBU Sjælland i fredags lagde sæsonen ned og brugte den aktuelle stilling i forhold til nedrykningsspørgsmålet.

De ti indsamlede point sender FC Nakskov i sikkerhed på niendepladsen i Sjællandsserien, mens Nordfalster stadig må leve i uvished i forhold til, om de også er sikret endnu en sæson i Sjællandsserien eller må retur til LF-serien.

- Jeg kan sagtens forstå, at Anders (Sørensen, Nordfalstertræner, red.) er frustreret over ikke at vide, om de er købt eller solgt, lyder det fra kollegaen Lasse Nagel, der henviser til, at nedrykningsspørgsmålet afhænger af, hvad DBU vedtager skal være slutformlen for Danmarksserien.

- Det er ikke særlig godt, at der stadig ikke er en afklaring, fastslår Lasse Nagel, der kan se tilbage på sin første sæson som FC Nakskov-træner.


Spillerne rykkede sig

- Jeg er ked af at have mistet det meste af et halvår med spillerne, for jeg synes, vi havde flyttet os rigtig meget i den rigtige retning i efteråret. Ret beset skulle og burde vi også have haft flere point kontoen efter min vurdering, siger træneren, der som et lille held i uheld kunne bruge den ufrivillige coronapause til at få holdets midtbanestyrmand Joachim Christiansen klar igen.

Han ødelagde skulderen kort før sæsonstart i en sekundahåndboldkamp.

I denne uge bliver det besluttet, hvornår spillerne i FC Nakskov skal genoptage træningen, og Lasse Nagel forventer at kalde til træning tre gange ugentligt, når der gives grønt lys.

- Spillerne har ligget stille i over to måneder, så jeg bliver nødt til at inddrage sommerferien for at hente det tabte ind, så vi står knivskarpt, når turneringen starter op igen i midten af august, lyder det fra Lasse Nagel, der er bevidst om, at ikke alle har mulighed for at træne i sommerferien.


Sommerferien inddraget

- Men så må de komme det, de kan. Vi kan ikke tillade os at ligge stille mere nu, påpeger Lasse Nagel, der forventer at have samme trup til sin rådighed.

Og alt afhængig af hvordan rækken ser ud, mener han, at holdet bør være stærkt nok til at ligge i Sjællandsseriens bedste halvdel.

Lasse Nagel har et år tilbage af sin kontrakt med FC Nakskov, og han glæder sig til at komme i gang igen, selvom køreturene mindst tre gange om ugen fra bopælen i Sundby til Nakskov tager sin tid.

- Jeg ser frem til at lære klubben og folkene bag endnu bedre at kende, og jeg håber, at der også bliver tid til, at jeg kan se, hvad der foregår i ungdomsafdelingen, så vi også der bliver endnu bedre, siger Lasse Nagel, der stortrives i FC Nakskov.

- Det er en kæmpe klub, hvor der også er store forventninger til førsteholdet og mit arbejde, og det er kun fedt, at så mange har en mening og går op i, hvordan vi klarer os, kommer det fra Lasse Nagel, der tidligere i trænerkarrieren har stået i spidsen for Væggerløse og Toreby-Grænge.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

Annonce