Annonce
Sport

Nagel ser frem mod ny sæson

Julius Mikkelsen (blå) og resten af FC Nakskov-truppen kan se frem til at træne hele sommerferien for at så stærkest muligt til den kommende sæson i Sjællandsserien. Foto: Jan Knudsen

FC Nakskov er for tredje sæson i træk med i Sjællandsserien.

NAKSKOV - Lige nu er jeg rigtig glad for de tre point, vi fik i Nordfalster i efterårets sidste spillerunde, kommer det hudløst ærligt fra FC Nakskovs cheftræner, Lasse Nagel.

Netop de tre point gør, at vestlollikkerne havde deres på det tørre, da DBU Sjælland i fredags lagde sæsonen ned og brugte den aktuelle stilling i forhold til nedrykningsspørgsmålet.

De ti indsamlede point sender FC Nakskov i sikkerhed på niendepladsen i Sjællandsserien, mens Nordfalster stadig må leve i uvished i forhold til, om de også er sikret endnu en sæson i Sjællandsserien eller må retur til LF-serien.

- Jeg kan sagtens forstå, at Anders (Sørensen, Nordfalstertræner, red.) er frustreret over ikke at vide, om de er købt eller solgt, lyder det fra kollegaen Lasse Nagel, der henviser til, at nedrykningsspørgsmålet afhænger af, hvad DBU vedtager skal være slutformlen for Danmarksserien.

- Det er ikke særlig godt, at der stadig ikke er en afklaring, fastslår Lasse Nagel, der kan se tilbage på sin første sæson som FC Nakskov-træner.

Spillerne rykkede sig

- Jeg er ked af at have mistet det meste af et halvår med spillerne, for jeg synes, vi havde flyttet os rigtig meget i den rigtige retning i efteråret. Ret beset skulle og burde vi også have haft flere point kontoen efter min vurdering, siger træneren, der som et lille held i uheld kunne bruge den ufrivillige coronapause til at få holdets midtbanestyrmand Joachim Christiansen klar igen.

Han ødelagde skulderen kort før sæsonstart i en sekundahåndboldkamp.

I denne uge bliver det besluttet, hvornår spillerne i FC Nakskov skal genoptage træningen, og Lasse Nagel forventer at kalde til træning tre gange ugentligt, når der gives grønt lys.

- Spillerne har ligget stille i over to måneder, så jeg bliver nødt til at inddrage sommerferien for at hente det tabte ind, så vi står knivskarpt, når turneringen starter op igen i midten af august, lyder det fra Lasse Nagel, der er bevidst om, at ikke alle har mulighed for at træne i sommerferien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sommerferien inddraget

- Men så må de komme det, de kan. Vi kan ikke tillade os at ligge stille mere nu, påpeger Lasse Nagel, der forventer at have samme trup til sin rådighed.

Og alt afhængig af hvordan rækken ser ud, mener han, at holdet bør være stærkt nok til at ligge i Sjællandsseriens bedste halvdel.

Lasse Nagel har et år tilbage af sin kontrakt med FC Nakskov, og han glæder sig til at komme i gang igen, selvom køreturene mindst tre gange om ugen fra bopælen i Sundby til Nakskov tager sin tid.

- Jeg ser frem til at lære klubben og folkene bag endnu bedre at kende, og jeg håber, at der også bliver tid til, at jeg kan se, hvad der foregår i ungdomsafdelingen, så vi også der bliver endnu bedre, siger Lasse Nagel, der stortrives i FC Nakskov.

- Det er en kæmpe klub, hvor der også er store forventninger til førsteholdet og mit arbejde, og det er kun fedt, at så mange har en mening og går op i, hvordan vi klarer os, kommer det fra Lasse Nagel, der tidligere i trænerkarrieren har stået i spidsen for Væggerløse og Toreby-Grænge.

  • Julius Mikkelsen (blå) og resten af FC Nakskov-truppen kan se frem til at træne hele sommerferien for at så stærkest muligt til den kommende sæson i Sjællandsserien. Foto: Jan Knudsen
Annonce
Sport

Bombe i Nordfalster - cheftræner færdig til sommer

Sport

Skuffet Wulff efter nederlag: - Fatter slet ikke at vi kan tabe den kamp

Annonce
Annonce
Vejret

Vintrene på Lolland-Falster vil blive op til 30 procent vådere

Guldborgsund

Kørte med tog ind i Ukraine: - Man mærker mest krigens nærvær på stemningen

Indland

Store bededag markeres med lukkede skoler og fri til ansatte

Vejret

Weekenden bringer lunt forårsvejr til Danmark

Guldborgsund

Møder stor kritik: - Generelt virker det farligt

Guldborgsund

Nu igen: Vej bukker under for vand

112

Bragede sammen: 23-årig kvinde kørt på sygehuset

Lolland

Her holder børnene fri store bededag

Sport

Bombe i Nordfalster - cheftræner færdig til sommer

Indland

28-årig røver Rema 1000 med økse og går på bodega

Guldborgsund

Hvad skal vi grine af til sommer? Revyfolk kæmper med teksterne

Indland

Mand er faldet fra kran under arbejde i København

Lolland

Øget med millioner: Christen bag stor fremgang

Vejret

Vågnede op til haglvejr - men forude venter 23 grader

Indland

Medicinrådet anbefaler medicin til behandling af uhelbredelig brystkræft

Annonce
Annonce
112

Politiet efterlyser: Har du set Mathias?

Lolland

Dinosaur-lorte under lup: Evolutionsmuseet udstiller forstenede fækalier

Indland

Vil du også gøre det? Seks ud af 10 vil sætte hveder på bordet

112

Område ved fjord afspærret efter fund i vandet

112

Afsløret i bussen: Der var ulovlige stoffer i poserne

Sport

Skuffet Wulff efter nederlag: - Fatter slet ikke at vi kan tabe den kamp

Maribo

Flytter butik væk fra Rødby: Men åbner i Maribo