cookie-og-privatlivspolitik
NFH's 2. divisionskvinder - her ved Julie Sandau (tv) - har kun syv kampe tilbage, efter forbundet har besluttet at ændre dobbeltturneringen til en enkeltturnering.
NFH's 2. divisionskvinder - her ved Julie Sandau (tv) - har kun syv kampe tilbage, efter forbundet har besluttet at ændre dobbeltturneringen til en enkeltturnering.
Foto: Ingrid Riis

Sport

Nedskæring til enkeltturnering

Håndboldturneringen ændres fra 2. division og nedefter.
27. november 2020 kl. 18:00 Af Thomas Jensen

Annonce

NYKØBING - Jeg er bange for, at de er ved at smadre breddehåndbolden fuldstændig.

Så kontant er meldingen fra træneren for NFH's 3. divisionsmænd, Bo Toft Pihl, da Folketidende giver ham meldingen om, at Håndbold Region Øst har besluttet at afvikle den resterende del af turneringen som enkeltturnering.

For NFH's vedkomende betyder det, at der kun resterer syv kampe i sæsonen.

- Jeg ved næsten ikke, hvad jeg skal sige, sukker Bo Toft Pihl, der er alvorligt bange for, at spillerne fuldstændig mister lysten til at spille håndbold med udsigt til bare syv kampe mere, inden turneringen er forbi.

- I forvejen er motivationen fuldstændig på nulpunktet over, at vi ikke må træne ordentligt på nuværende tidspunkt, siger Bo Toft Pihl, der ikke forstår noget som helst af, at turneringen ikke kan skubbes til april og maj.

- Jeg ved ikke, hvad det er, forbundet er så bange for. Det her er en beslutning truffet fuldstændig udenom klubberne. Vi er overhovedet ikke blevet hørt, siger træneren, der med to point for fire kampe kan se sit hold komme i nedrykningsfare.


Under pres

- Med kun syv kampe tilbage er der ikke mange kampe at gøre med, så vi er da maksimalt presset, erkender Bo Toft Pihl, der ikke afviser at tage kontakt til en spiller eller to, der kan forstærke holdet.

Løsnes der op for restriktionerne med forsamlingsforbudet på over ti personer, der løber indtil 13. december, kan klubberne i princippet gå i gang allerede 16. december, men antageligvis vil de fleste nok vente til efter nytår.

Team Sydhavsøernes 3. divisionsmænd har spillet en kamp mere end NFH og har således kun seks kampe tilbage, men de har seks point på kontoen og kommer næppe i fare for at rykke ud.

Som udgangspunkt skal de sidste to hold forlade rækken, mens nummer ti skal spille kvalifikationskampe.


- Bare vi spiller

NFH's kvinder i 2. division har med et trylleslag også kun syv kampe tilbage, men for træner Mads Jensen betyder det ikke så meget.

- Det er fint, der er lagt en plan, men reelt ved ingen endnu, om vi kommer til at spille, påpeger han.

- Om det er syv kampe eller noget andet er ikke afgørende for mig. Bare vi kommer i gang med at spille igen, siger han.

Han er på linje med Bo Toft Pihl i forhold til at forlænge turneringen.

- Jeg har aldrig forstået, hvorfor vi ikke spiller noget længere. Seks til syv måneder uden håndbold er alt for lang en pause, siger træneren, der lige nu har sendt sine spillere på ferie men inden længe indkalder dem igen, så de er klar igen efter nytår.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

AF: JOHN WENNERWALD

Fire skræmmende år 10. januar 2021 kl. 21.38

Annonce