cookie-og-privatlivspolitik
Mikkel Dahl (to fra højre) kom til skade med skulderen i årets første træningspas.
Mikkel Dahl (to fra højre) kom til skade med skulderen i årets første træningspas.
Foto: Claus Hansen

Sport

Nykøbing FC-angriber skadet ved første træning

Angriberen forlod kunstgræsbanen i stærke smerter.
08. januar 2019 kl. 12:30 Af Allan Plenborg

Annonce

NYKØBING Nykøbing FC indledte mandag forberedelserne til et spændende forår, men det skete ikke uden uheld. Angriberen Mikkel Dahl blev skadet i skulderen kort inde i spillet til to mål og forlod kunstgræsbaneanlægget i stærke smerter.

Det er langt fra første gang, at skulderen driller. Senest i efteråret kostede en skulderskade ham en månedlang fodboldpause.

Forsvarsspilleren Chris Thorsheim deltog ikke i mandagens træning. Hans kontrakt er udløbet, men ifølge sportsdirektør Claus Jensen er parterne i dialog. Om den ender i en ny aftale, vil Jensen afsløre.

Blandt spillerne på træningsbanen var Gustav Harlev, som var til prøvetræning i NFC for halvandet år siden. Dengang mundede det ikke ud i en aftale, da han fik en alvorlig korsbåndsskade og efterfølgende operation. Det seneste halve år har han spillet for Allerød i Danmarksserien.

- Gustav er en spændende spiller, som vi nøje vil følge, fortæller Claus Jensen, som glæder sig til et særdeles interessant forår.

- Vi har bragt os i en gunstig position som nummer fire i 1. division. Jeg tror, at vi får et stærkt forår, siger Claus Jensen.

Inden forårspremieren 3. marts ude mod Fremad Amager venter mange træningspas, en række træningskampe og et ugelangt træningsophold i Tyrkiet i februar.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Ligegyldig vejudvidelse 21. marts 2019 kl. 11.44

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsenet fodres med… 17. marts 2019 kl. 18.50

AF: MARTIN WOUTERS

så får tingsted å skylden 11. marts 2019 kl. 16.07

AF: JOHN WENNERWALD

Ligestilling på dagsordenen 10. marts 2019 kl. 22.38

AF: MARTIN WOUTERS

niels rasmussen sørge for… 07. marts 2019 kl. 16.59

AF: KNUD CHRISTIAN EILIF HANSEN

Fejl at kasserer i… 05. marts 2019 kl. 22.42

Annonce