cookie-og-privatlivspolitik
Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær har haft grund til at tage sig til hovedet i holdets to seneste kampe, hvor det er blevet til pointtab.
Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær har haft grund til at tage sig til hovedet i holdets to seneste kampe, hvor det er blevet til pointtab.
Foto: Lindsey Parnaby/Ritzau Scanpix

Sport

Solskjær ser problemer både i front og i defensiven

Brændte straffespark og en vaklende defensiv har kostet Manchester United vigtige point i Premier League.
24. august 2019 kl. 21:31 Af /ritzau/

Annonce

For anden kamp i træk brændte Manchester United lørdag et straffespark, og for anden kamp i træk var det medvirkende til pointtab i Premier League.

Efter 1-1 mod Wolverhampton i seneste runde tabte Manchester United lørdag 1-2 til Crystal Palace på hjemmebane i en kamp, hvor Marcus Rashford misbrugte et straffespark.

Mod Wolverhampton var det Paul Pogba, der misbrugte fra 11-meter-pletten, og United-manager Ole Gunnar Solskjær ved godt, at misserne har været kostbare.

- To kampe og to brændte straffespark. Det er en stor del af det, siger han som forklaring på de to pointtab ifølge AFP.

- Men hvis vi bliver ved med at sætte os selv i sådanne situationer, får vi flere straffespark, og så skal vi nok score.

Mod Crystal Palace lykkedes det trods det brændte straffespark United at udligne i slutningen af kampen, men en halvsløj indsats af målmand David De Gea i tillægstiden resulterede i et nederlag.

- Vi dominerede kampen, men vi havde ikke kontrol over den, lyder det fra den norske manager.

- Vi var ikke kliniske nok foran mål. Og vi forsvarede os dårligt i perioder, og det kostede os.

Manchester United har fire point efter tre spillerunder, hvor kun 4-0-sejren i premiererunden mod Chelsea har givet fuld gevinst til Manchester-klubben.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Socialdemokraterne, de… 03. juni 2020 kl. 11.14

AF: MARTIN WOUTERS

brædder er en lykkelig… 01. juni 2020 kl. 10.57

AF: JOHN WENNERWALD

Tilsyn med specialinstitutioner 31. maj 2020 kl. 22.40

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

Annonce