cookie-og-privatlivspolitik
Den tidligere ungdomslandsholdsspiller Emilie Steffensen kan øjne et comeback, måske allerede i morgen, efter hendes langvarige bruskskade i knæet.
Den tidligere ungdomslandsholdsspiller Emilie Steffensen kan øjne et comeback, måske allerede i morgen, efter hendes langvarige bruskskade i knæet.
Foto: Anders Knudsen

Sport

"Stef" og Alnor tæt på comeback

Skadeslisten skrumper ind i NFH.
26. oktober 2021 kl. 19:40 Af Thomas Jensen

NYKØBING Det har været nogle lange måneder for flere NFH-spillere, der endnu ikke har set banen i denne sæson på grund af langvarige skader.

Men nu lysner det for et par stykker af dem.

Bagspilleren Emilie Steffensen og fløjen Sofie Alnor er begge tæt på et comeback, som måske allerede kan blive en realitet i morgen, når de danske mestre fra Odense kommer på besøg.

Emilie Steffensen har kæmpet med en bruskskade i venstre knæ, der har generet hende i mere end et år, men den er nu så meget i bedring, at smerterne kan holdes nede med den rette behandling og dosering af træningen.

- Jeg mærker det stadig og kommer nok altid til det, men smerterne er på et stadie, hvor jeg kan holde det ud, lyder det fra den 20-årige midtjyske pige, der kom til NFH fra Herning-Ikast før sidste sæson.

Annonce

Stop ikke en mulighed

De mange smerter har på intet tidspunkt fået hende til at tænke på at opgive håndboldkarrieren.

- Havde det kostet endnu en operation, havde jeg også taget den, smiler Emilie Steffensen, der er på vej i form, men der er et stykke vej endnu.

- For en måned siden var der rigtig langt, men de seneste uger er en del af mit håndboldspil kommet tilbage, og jeg har en forhåbning om at komme tilbage på mit niveau inden så længe, lyder det fra Emilie Steffensen, der håber på et par korte indhop mod Odense, men stadig står over træningen mindst en gang om ugen for at undgå overbelastning.

- Jeg glæder mig helt vildt til at mærke stemningen i hallen igen og være en del af holdet. Så er det op til Jakob (Larsen, red.) om han vil bruge mig i begrænset omfang.

Hun har kontraktudløb efter denne sæson og er godt klar over, at hun skal vise noget for at komme i betragtning til en kontraktforlængelse.

Annonce

- Men det tænker jeg ikke på, når jeg er på banen. Det er mest udenfor banen, og der fylder det selvfølgelig, for jeg vil rigtig gerne blive i Nykøbing, siger Emilie Steffensen, der en del af landstræner Jesper Jensens udviklingstrup, når hun ellers er spilleklar.


Skal i kampform

Sofie Alnor, som NFH hentede i Skanderborg før sidste sæson, pådrog sig for 11 måneder siden en korsbåndsskade, og også hun har kæmpet en brav kamp for at komme tilbage.

Det nærmer sig også for hendes vedkommende, men morgendagens kamp er nok en postgang for tidligt.

- Det går den rigtige vej, og jeg mærker ikke nogen smerter i knæet. Nu gælder det bare om at komme tilbage i kampform, siger Sofie Alnor, der i sommer forlængede sin kontrakt med NFH for en enkelt sæson.

Hun har således også kontraktudløb, når denne sæson er forbi.

Annonce

- Det prøver jeg at lade være med at tænke på, men selvfølgelig ligger det i baghovedet, siger Sofie Alnor, der savner at komme i kamp.

- Det har godt nok været en drøj omgang, men nu ser jeg bare frem til at blive en del af holdet igen. Det glæder jeg mig helt vildt til.

NFH's to sidste skadede spillere, Mia Solberg Svele og Charlotte Mikkelsen, kommer nok ikke aktion før efter julepausen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE