Yussuf Poulsen udligner forgæves i Red Bulls EL-derby

Yussuf Poulsen (tv.) fejrer sin 2-2-scoring for Leipzig mod Salzburg, der alligevel vandt 3-2. Foto: Matthias Rietschel/Reuters

Den danske landsholdsspiller udlignede til 2-2 for Leipzig mod Salzburg, der alligevel tog hjem med tre point.

Yussuf Poulsen scorede forgæves, da RB Leipzig torsdag aften spillede sin første kamp i gruppe B i Europa League.

Den danske fodboldspiller kom på banen lige efter pausen i hjemmekampen mod østrigske Salzburg, og otte minutter før tid udlignede Yussuf Poulsen til 2-2.

Leipzig fik alligevel ikke point ud af kampen, for kort før tid scorede Salzburgs Fredrik Gulbrandsen til slutresultatet 3-2.

Det skete i en kamp mellem to klubber, der begge ejes af Red Bull-koncernen.

Leipzig-træner Ralf Rangnick var tilsyneladende ikke synderligt imponeret af sit holds indsats i første halvleg, der endte 2-0 til Salzburg.

Træneren hev tre spillere ud i pausen og sendte tre andre på banen, heriblandt altså Yussuf Poulsen.

Den danske VM-spiller stod efter 82 minutter for kampens fjerde scoring, da han headede et indlæg fra Kevin Kampl i mål til 2-2.

Det viste sig siden ikke at række til et point.

I samme gruppe spillede Mike Jensen hele kampen for Rosenborg, da de norske mestre tabte 0-1 ude til skotske Celtic. Rosenborg måtte undvære skadede Nicklas Bendtner.

Celtic scorede sejrsmålet få minutter før tid.