cookie-og-privatlivspolitik
Der er kommet godt gang i "festtøjet" igen hos Wunderwear by Jacobsen.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

- Der er ingen alder på modetøj i dag...

Wunderwear by Jacobsen har kunder fra konfirmationsalderen og op.
07. september 2021 kl. 06:00 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING Selv om vi i skrivende stund oplever nogle dejlige sensommerdage, er det så småt på tide at få kigget på efterårets garderobe.

Til det formål står personalet hos Wunderwear by Jacobsen i Jernbanegade, Nykøbing, klar med mange nye lækkerier på hylderne.

- Hos os har vi kunder i mange aldersgrupper - de yngste kommer her ofte i forbindelse med, at de skal konfirmeres, og så skal de have et fint, hvidt sæt undertøj. Vores ældste kunder er omkring 90+, så det er en bred vifte. Vi plejer gerne at sige, at tøj ikke har nogen alder. Der findes mange modebevidste modne kvinder, der er friske på at klæde sig i "det sidste nye" inden for farver og prints, fortæller Heidi Larsen fra Wunderwear by Jacobsen.

Hun ser en klar fordel i, at forretningen også har en meget stor afdeling med undertøj.

- Vi kan hjælpe kunden med alt til garderoben - klæde dem på fra inderst til yderst. På det sidste har der været ekstra gang i det lidt pænere tøj, som kan bruges til nogle af de mange fester, vi langt om længe må komme til, smiler Heidi Larsen, der oplyser, at butikken gerne åbner for et privat arrangement, hvis man er minimum 20 personer, der har lyst til nogle hyggelige timer med fokus på den nyeste mode.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE