cookie-og-privatlivspolitik
Erhvervs- og citychef André Andersen fra Vores Nykøbing er glad for, at der er kommet mere liv i gaderne igen efter der blev lukket op for blandt andet frisører i sidste uge.
Erhvervs- og citychef André Andersen fra Vores Nykøbing er glad for, at der er kommet mere liv i gaderne igen efter der blev lukket op for blandt andet frisører i sidste uge.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Der er åbent - kom og handel!

Sammen med Vores Nykøbing vil Ugeavisen gerne endnu engang opfordre alle borgere til at handle lokalt i vores område og benytte de lokale håndværkere til forbedringer for at få gang i hjulene igen.
27. april 2020 kl. 10:33 Af Manfred Sørensen

Annonce

GULDBORGSUND Intet er som før, og bliver det måske heller ikke i fremtiden. Corona-pandemien sætter i den grad sine spor verden over på næsten alle parametre.

I Danmark er vi indtil videre sluppet billigere end i mange andre lande, hvad angår covid-19-smittede og -døde, og i sidste uge blev der åbnet lidt mere op - blandt andet på skoler for de yngste elever og på gymnasier for de afgående klasser samt det liberale erhverv. Således kunne som bekendt frisører, massører, tatovører, tandlæger mv. åbne i sidste uge.

I Nykøbing er næsten samtlige butikker igen åbne og følger de foreskrifter, der kræves med håndsprit, afstand osv. Alle ser de frem til at modtage en masse glade og forhåbentligt indkøbslystne kunder. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at alle har brug for en god omsætning. Det gælder for den sags skyld hele erhvervslivet - lige fra tøjbutikken og autoforhandleren til store og små håndværksfirmaer.

Og sammen med Vores Nykøbing vil Ugeavisen gerne endnu engang opfordre alle borgere til at handle lokalt i vores område og benytte de lokale håndværkere til forbedringer for at få gang i hjulene igen.

- Nykøbing er landsdelens indkøbsmotor og handelsby nummer 1. Og hvordan vi handler i de kommende uger og måneder betyder mere for hele byen end vi tror. Vores fælles fremtid handler nemlig om, hvem vi handler med, lyder opfordringen fra blandt andet André Andersen, erhvervs- og citychef i Vores Nykøbing.

- Det er altafgørende for, at vi kan bevare det attraktive og pulserende handelsliv her i byen med blandt andet de utallige aktiviteter vi kender, som for eksempel late night-dagene, foodmarked, kunsthåndværkermarked, fastelavn, Colour Run, sommerens fredagsunderholdning, Nykøbing F. Festuge, børneteaterfestival, børnekræmmermarked, Halloween, Black Friday og de mange julearrangementer, som ikke mindst juletræstændingen, understreger André Andersen, der jo har måttet aflyse et hav af de planlagte arrangementer for den kommende sommer.

Der er altså meget, der står på spil i den kommende tid - ikke blot for de mange lokale forretninger, men også for os borgere.

Så handl lokalt i din by - enten i forretningen eller på forretningens website!

Her i Ugeavisen finder du masser af inspiration i blandt andet budskaberne i de mange annoncer fra medlemsbutikkerne i Vores Nykøbing.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce