cookie-og-privatlivspolitik
Bogen afslører, at omkring 8 procent af unge mellem 8 og 18 år opfylder kriterierne for at få stillet diagnosen spilafhængighed.
Bogen afslører, at omkring 8 procent af unge mellem 8 og 18 år opfylder kriterierne for at få stillet diagnosen spilafhængighed.
Foto: Jan Kjær

Ugeavisen Guldborgsund

Du kan stadig nå at deltage i konkurrencen

Læserkonkurrence med korrigeret svarfrist.
09. september 2020 kl. 06:26 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

KONKURRENCE Er der forskel på drenge og piger ved en computerskærm? Ja. Og endda i helt ekstrem grad, når det gælder risikoen for at udvikle afhængighed af computerspillene. Det fremgår af den nye bog "Hjælp! - Spillet ta´r mit barn", som er skrevet af Jan Kjær og handler om, hvordan forældre kan skabe gode og sunde spil- og skærmvaner i hjemmet for børn og unge. Ugeavisen fået mulighed for at udlodde tre eksemplarer i en læsekonkurrence.

- "Hjælp! - Spillet ta´r mit barn" er en inspirerende og informativ bog, som er skrevet for at klæde forældrene på til de kampe og konflikter, der næsten dagligt udkæmpes i de danske hjem om børnenes tidsforbrug bag computerskærmen. I værste fald kan spillet føre til en adfærd, der kan minde om afhængighed, fortæller Jan Kjær, forfatter.

For at deltage i lodtrækningen, skal du blot sende os svaret på: Hvilket spil, der begynder med F, har mere end 350 millioner registrerede brugere? Send dit svar til konkurrencer@ugeavisen-guld.dk senest onsdag 16. september (og ikke 2. september, som det fremgik i sidste uge) og husk at påføre navn og adresse.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce