cookie-og-privatlivspolitik
Også Ugeavisens medarbejderstab arbejder hjemmefra. En af disse er salgsleder Lars Henriksen.
Også Ugeavisens medarbejderstab arbejder hjemmefra. En af disse er salgsleder Lars Henriksen.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Er rykket tættere sammen

På Ugeavisen kæmper vi sammen med det lokale handelsliv for at komme bedst muligt ud af coronakrisen.
28. april 2020 kl. 06:03 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING Som det er tilfældet i så mange firmaer og virksomheder i disse tider arbejder også langt den største del af medarbejderstaben på Ugeavisen derhjemme fra.

Det gælder lige fra mediekonsulenterne og de skrivende til grafikerne.

En af disse er salgsleder Lars Henriksen, der fra sit hjem på Rosenvej i Sundby leder slagets gang omkring annonceringen.

For selvfølgelig skal Ugeavisen ud - ikke mindst i disse coronatider.

- Der er et stort behov fra kunder om at få deres annoncering og budskab ud. Vi oplever en stor opbakning fra vore annoncører og ikke mindst, at lokalsamfundet er rykket endnu tættere sammen, lyder det fra Lars Henriksen.

- Udover vore annoncører i erhvervs- og forretningslivet har vi et meget tæt og konstruktivt samarbejde med Vores Nykøbing. Det er jo i vores fælles interesse, at få budskaberne ud til hele landsdelen. Vores intention er det hele tiden at være kommunens talerør og samlingspunkt, hvad angår det daglige liv og aktiviteter, understreger han.

- På Ugeavisen kæmper vi sammen med det lokale handelsliv for at komme bedst muligt ud af coronakrisen. Men én ting er den ugentlige annoncering. Vi har således også et stort ansvar omkring det redaktionelle, formidlingen af information til alle om, hvad der sker i vores kommune, siger Lars Henriksen og bliver suppleret af Ugeavisens redaktør, Manfred Sørensen:

- Intet er jo som før coronakrisen. Heller ikke det vi skriver om i disse uger og måneder. Normalt beretter vi jo uge efter uge i tekst og billeder om den store buket af arrangementer, der foregår i vores landsdel indenfor blandt andet kultur og sport. Men det meste er jo som bekendt aflyst. Men, som vi har påpeget det tidligere, er vi klar til at formidle de idéer og historier, der kan være med til at sikre, at det lokale handelsliv, foreningsliv og kulturliv kommer ud på den anden side. Så send os en mail eller ring, hvis du gerne vil dele en god historie med vore læsere, lyder opfordringen fra Manfred Sørensen og kollega på redaktionen, journalist Katrine Sabroe Christensen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce