cookie-og-privatlivspolitik
Næstformand Lise Jensen, medlem Leif Andressen, kasserer Alice Ansbjerg og medlem Henning Sørensen ved den nye hjertestarter.
Næstformand Lise Jensen, medlem Leif Andressen, kasserer Alice Ansbjerg og medlem Henning Sørensen ved den nye hjertestarter.
Foto: Katrine Sabroe Christensen

Ugeavisen Guldborgsund

Hjertestarter hængt op ved Gedesby Mølle

Der er kommet ny bestyrelse og hjertestarter på Gedesby Mølle.
02. september 2021 kl. 07:24 Af Katrine Sabroe Christensen

GEDESBY Via Hjerteforeningens landsuddeling er det blevet muligt at hænge en hjertestarter op på en bygning, der ligger lige ved Gedesby Mølle.

Den hænger let tilgængeligt, og er nem at se fra vejen.

- Møllen betaler strømmen, og det første år er service gratis og herefter overtager vi den. Vi håber selvfølgelig ikke, der bliver brug for den, men den er god at have. Den nærmeste hænger nede ved et pizzaria nede ved stranden, fortæller Henning Sørensen, der er medlem af den nye bestyrelse bag Gedesby Mølle.

Resten af bestyrelsen består af formand Niels-Ole Hejesen, næstformand Lise Jensen, kasserer Alice Ansbjerg, sekretær Margit Andersen, medlem Knud Laustsen og medlem Leif Andressen.

De kan se tilbage på en travl sommer med en pæn omsætning. Området ved møllen er godt besøgt også i hverdagene, hvor specielt mange børnefamilier kigger forbi. Det store loppemarked ved møllen har åbent lørdag og søndag fra klokken 10 til 16, men i efterårsferien afholdes der traditionen tro efterårsloppemarked hele uge 42.

Annonce

- Her skruer vi lidt op for aktiviterne - vi bager pandekager og griller pølser med mere. Det plejer at være nogle rigtig hyggelige dage, hvor møllens gæster kan "gå på jagt efter guld" blandt vores mange afdelinger - vi har jo alt fra kondicykler, sengetøj, lp'er, hækkeklippere til alt i service, møbler, legetøj og en stor afdeling med tøj. Alt sammen til rimelige priser, tilføjer Alice Ansbjerg.

Loppe-effekterne kommer fra et stort opland, og de gode folk bag møllen henter gerne for eksempel møbler og tømmer dødsboer efter aftale - ring på telefon 2156 2414.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE