cookie-og-privatlivspolitik
Blandt flere forfattere kan du møde forfatteren med lokale rødder, Laura Ringo.
Blandt flere forfattere kan du møde forfatteren med lokale rødder, Laura Ringo.
Foto: Robin Skjoldborg

Ugeavisen Guldborgsund

Inspiration til oplevelseri efteråret på biblioteket

Du kan allerede nu bestille billet på guldbib.dk.
29. august 2020 kl. 06:09 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

GULDBORGSUND Det er den tid på sensommeren, hvor vi småt begynder at tænke på, hvad der skal ske i løbet af efteråret. Mangler du inspiration til spændende foredrag, børneforestillinger, litterære arrangementer, kreative workshops eller noget helt femte, har Guldborgsund-bibliotekerne som altid fingeren på pulsen og er klar med endnu en spændende sæson.

Efterårsprogrammet ligger allerede klar på bibliotekets hjemmeside og her finder du arrangementer til ethvert temperament. Som altid er arrangementerne aktuelle og byder blandt andet på nogle af Danmarks mest spændende forfattere som for eksempel Kristian Bang Foss, Thomas Korsgaard, Karen Fastrup, Marianne Iben Hansen og forfatteren med lokale rødder, Laura Ringo.

Biblioteket har også en helt suveræn sammensætning af digtere, som skulle have været med på årets aflyste Festival Kun for Forrykte, men som i stedet er tænkt ind i efterårsprogrammet. Her kan du høre oplæsninger af digtere som blandt andet Peter Laugesen og Jonas Eika.

Biblioteket er dog meget mere end litteratur. Det er også kreative workshops og læring for børn, unge og voksne, som kan prøve kræfter med alt fra den osmanniske kunstform marbling art til robotbyggeri og syworkshops. Derudover byder biblioteket på en helt særlig tegneserieworkshop for unge med makkerparret Tom Kristensen og Lars Kramhøft, som blandt andet står bag bogen "Portal". Børnene - og ikke mindst deres voksne - kan desuden glæde sig til et hav af sjove og inddragende børneforestillinger, højtlæsninger og filmarrangementer.

Du kan allerede nu bestille billet til alle voksenarrangementerne og enkelte børnearrangementer på guldbib.dk. Grundet Corona er der billetter på alle bibliotekets arrangementer.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce