cookie-og-privatlivspolitik
Big Butter, der blandt andet er kendt for titelmelodien til den populære tv-serie Badehotellet, spiller fredag i Brandmuseet.
Big Butter, der blandt andet er kendt for titelmelodien til den populære tv-serie Badehotellet, spiller fredag i Brandmuseet.
Foto: PR

Ugeavisen Guldborgsund

Jazz stadig i midlertidige rammer

Det næste arrangement i Riverside Jazz Club løber også af stablen i Brandmuseet.
22. september 2021 kl. 05:58 Af Manfred Sørensen

NYKØBING Riverside Jazz Club stadig i midlertidige rammer.

Siden Riverside Jazz Clubs vellykkede arrangement 22. august, som ekstraordinært blev afholdt på Brandmuseet, har klubben aftalt, at det næste arrangement i år også afholdes hos de altid hjælpsomme folk på Brandmuseet.

Og det er allerede på fredag klokken 20, hvor man kan byde velkommen til Big Butter. Bandet, der blandt andet er kendt for titelmelodien til den populære tv-serie Badehotellet, er leveringsdygtig i festlig traditionel- og swingjazz.

- Vi er naturligvis ærgerlige over, at vi endnu ikke har lokaliteterne på plads for resten af året, men vi skal nok meddele os, når vi har fundet et permanent sted, lyder det fra Ole Weibel fra Riverside Jazz Club.

Programmet for resten af 2021 ser således ud:

Annonce

Fredag 29. oktober klokken: Henning Munk og Plumberne. Kendt af de fleste for swingende, og pågående musik, med "den danske Sidney Becket" Henning Munk Plum på sopransax, i spidsen.

Søndag 28. november klokken 14: Poul Harrison Band. Musikalsk kvalitet, udadvendthed og humor.

Og så naturligvis søndag 26. december klokken 20: Hans Knudsens Jumpband, som har spillet pågående råswingende og afvekslende jazz og blues i Nykøbing 2. juledag, så langt tilbage man kan huske.

- Program og spillested næste år er heller ikke fastlagt endnu, men bliver offentliggjort så hurtigt som muligt, lover Ole Weibel, der naturligvis håber på et stort fremmøde fredag, hvor man også glæder sig til at se de mange jazzglade igen.

Riverside Jazz Club er i øvrigt stadig klar med nedsat pris for medlemskab for resten af året, nemlig 40 kroner. Entréen for medlemmer er dermed 60 kroner, mens ikke-medlemmer slipper ind for 100 kroner.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE