cookie-og-privatlivspolitik
Sådan så det ud i fredags, da tusindevis af mennesker på Torvet var vidner til, at julemanden tændte juletræet. Det største nogensinde på Torvet og doneret af Annie fra Marielyst, mens Skanlux Byggefirma A/S har bidraget med leveringen og opsætningen for vores Nykøbing.

2

Billeder

Sådan så det ud i fredags, da tusindevis af mennesker på Torvet var vidner til, at julemanden tændte juletræet. Det største nogensinde på Torvet og doneret af Annie fra Marielyst, mens Skanlux Byggefirma A/S har bidraget med leveringen og opsætningen for vores Nykøbing.
Foto: Anders Knudsen

Ugeavisen Guldborgsund

Julegaver til attraktive priser

Fredag er det igen tid til Black Friday og late night i Nykøbing med åbne forretninger helt til klokken 21.
22. november 2021 kl. 08:26 Af Manfred Sørensen

NYKØBING Det har i rigtig mange år nærmest været en fast tradition i Nykøbing, at byens store juletræ på Torvet blev tændt på fredagen op til 1. søndag i advent - efterfulgt af late night i byens mange butikker, hvor der så er åbent til klokken 22 med tusindevis af mennesker i gaderne. En populær seance, der de senere år (på nær i fjor grundet corona) så er blevet krydret med Black Friday.

Sådan er det ikke helt i år, da juletræet som bekendt allerede blev tændt fredag i sidste uge, hvor der trods stigende smittetal var mødt masser af mennesker op på Torvet. Her ankom julemanden standsmæssigt i Brandmuseets flotte brandbil ledsaget gennem gaderne og op til Torvet af Nykøbing Falster Garden. Han klarede - heldigvis - igen i år opgaven med at tænde træet og den øvrige belysning i byen, der nu skal lyse de næste mange uger og skabe hygge og ikke mindst sørge for, at vi alle kommer i den rette julestemning til trods for udfordringerne med covid-19.

På fredag er der så Black Friday og late night i Nykøbing - dog "kun" til klokken 21 - og så kan julehandelen for alvor starte. Der har været forlydener om, at mange brancher har haft svært ved at skaffe alle varer til den forestående julehandel, men mon ikke udvalget stadig er stort nok til, at julegaven selv til moster Oda er til at finde...?

I hvertfald kan man her i Ugeavisen finde masser af inspiration og idéer til gavemuligheder i annoncer og tekst. Butikkerne har nemlig igen i år virkelig lagt sig i selen for at give forbrugerne de bedst mulige betingelser for at finde julegaverne til hele familien til rigtig attraktive priser. Det vil du da også kunne se, når du bladrer denne avis igennem. Her er masser af supergode og spændende Black Friday- og late night-tilbud med mulighed for at spare penge.


Husk at tage hensyntil hinanden

I Vores Nykøbing håber man da også på, at det bliver en rigtig god dag, hvor man da også opfordrer alle til, at tage hensyn til hinanden og holde afstand, så godt det nu kan lade sig gøre. Husk også at spritte af. Det kan jo ikke være så svært, vi har trods alt prøvet det før.

Annonce

Vores Nykøbing byder i år ikke på en skøjtebane på Torvet, men derimod på en juletræslabyrint, ligesom der bliver stemningsfuld hestevognskørsel i byens gader.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE