cookie-og-privatlivspolitik
Giv en tak med en skøn buket...
Giv en tak med en skøn buket...
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Kender du en person, du gerne vil takke?

Igennem Ugeavisen kan du nominere en person, der har været dig en stor hjælp under corona-tiden.
28. januar 2021 kl. 07:11 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

GULDBORGSUND I sidste uge lancerede vi en farverig læserkonkurrence i samarbejde med Blomsterbørn i Nykøbing, og den fortsætter nogle uger endnu.

I den kan man nominere en person, der har været en stor hjælp her under corona lockdown. Bliver man udtrukket, udløser det en skøn buket til en værdi á 250 kroner fra butikken i Nygade.

Heldigvis har det været en positiv tendens i det danske samfund, at vi er "rykket tættere sammen i bussen", og mange har rakt en hånd ud til dem, der har haft brug for hjælp - måske til indkøb, hente apotekervarer, passe børn, lave mad, gå med hunden og så videre.

Vi har allerede modtaget mange søde og rørende nomineringer i vores indbakke, og hvor er det dejligt at se, at så mange har fundet ud af at hjælpe hinanden i denne udfordrende tid.


Sådan gør du!

Kender du en, der fortjener en stor tak for hjælpen under corona-tiden, kan du med Ugeavisen vinde en buket til en værdi á 250 kroner fra Blomsterbørn til vedkommende.

Annonce

Alle nomineringer er velkomne - uanset om det handler om en fast aftale eller om det "bare" er en enkelt håndsrækning, der har gjort dig glad og taknemmelig.

Du skal sende os din nominering på konkurrencer@ugeavisen-guld.dk, og den skal indeholde en kort begrundelse og navn på modtager. Vi finder en heldig vinder hver torsdag klokken 10.

Det er en betingelse, at nomineringen må offentliggøres i avisen og på vores Facebook-side, og at enten du selv eller modtager vil medvirke på et foto samme steder. Alle besvarelser kommer i den samlede pulje, hvorfra der findes en vinder om ugen de kommende uger.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE