cookie-og-privatlivspolitik
Festligt ser det ud, når Kulturkaravanen kommer forbi.
Festligt ser det ud, når Kulturkaravanen kommer forbi.
Foto: Franseska Mortensen

Ugeavisen Guldborgsund

Kulturkaranvane på vej

Det bliver meget andet end kedeligt, når kulturprojektet Visioner fra Vandkanten lægger vejen forbi Nørre Alslev og Sakskøbing.
20. april 2021 kl. 07:34 Af Katrine Sabroe Christensen

NØRRE ALSLEV/SAKSKØBING Det er en urgammel nordisk tradition, at mødes årligt og udveksle gaver og kundskab, dyste og lege og skabe nye forbindelser. Den tradition har Visioner fra Vandkanten taget op, og de kommer forbi Nørre Alslev og Sakskøbing med deres Kulturkaravane. Det helt centrale for karavanen er mødet - at skabe et rum, hvor forskellige mennesker, grupper og kulturer mødes. Visioner fra Vandkanten er et kulturprojekt, der rykker ved gængse måder at producere og formidle kunst og kultur på.

Visioner fra Vandkanten kommer med hestevogne, kuske, dansere, musikere, skuespillere og scenografer. Plus de mange som følger med på forskellige tidspunkter. På gåben, på cykel, rulleski eller hvad der nu fungerer. To måneders rejse gennem Danmark. Fra Møn til Vendsyssel.

- VI har en flok herlige musikere, er par store flotte friesere, sprælske dansere i flagrende gevandter og franske, lettiske og svenske kunstnere med mere. Vi spiller vores forestillinger, hvor vi kommer frem og laver kulturmøder og byttehandler. Ikke bare spilles der forestillinger i hver by, vi arbejder også på en spændende og helt unik forestilling, der skal spilles, når kravanen er slut, lyder det fra den farverige karavane.

Du er meget velkommen til at rejse med karavnen et stykke af vejen, om det så er til fods, på cykel eller til hest. Som det er nu skal du have en negativ covid19 test, hvis du vil med. Karavanen kommer forbi Nørre Alslev 15. maj med en parade klokken 16, og 16. maj klokken 14 er der danseteaterforestilling i Ibsens mose i Nørre Alslev. 17. maj er der klokken 16 i Sakskøbing parade i gågaden, og klokken 20 er det kirkekoncert med Klezmerduoi i Sakskøbing kirke.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE