cookie-og-privatlivspolitik
Der er nok at kigge på, når der er marked på Vilhelmsdal.
Der er nok at kigge på, når der er marked på Vilhelmsdal.
Foto: Claus Hansen

Ugeavisen Guldborgsund

Lions genoptagermarked på Vilhelmsdal

Det sker lørdag 2. oktober fra klokken 10 til 16, og søndag fra klokken 10 til 15.
24. september 2021 kl. 06:59 Af Katrine Sabroe Christensen

GULDBORG Efter en ufrivillig pause genoptager de to Lions Klubber i Nørre Alslev det store, velbesøgte kræmmermarked på Vilhelmsdal i Guldborg. Det sker lørdag 2. oktober fra klokken 10 til 16, og søndag fra klokken 10 til 15.

- Det er blevet en god tradition med denne sensommermesse. Der har været en stor interesse fra de tidligere stadeholdere, som er meget begejstret for, at de igen får mulighed for at dyrke deres store interesse. Der er ca. 40 private stadeholdere, som stiller deres boder op og tilbyder deres varer af meget forskellig art, fortæller arrangørerne.

Der tilbydes alt fra gammelt til antik, frugt og grønt, hjemmelavet syltetøj og krydderier, og så forventes årets første julenisser at gøre deres indtog.

Markedets gæster kan også nyde et hyggeligt cafémiljø, hvor der serveres de berømte store markedspølser. Der bages også de traditionelle pandekager, og der vil blive solgt varme og kolde drikke. Til markedet vil der være en symbolsk entrépris, men entrébilletten er samtidig en lodseddel, hvor der hver time blive udtrukket nogle gevinster.


Gratis børneaktiviteter

Som de tidligere år vil Hans Nielsen tilbyde gratis tur med hestevogn, og der vil være en stor hoppepude, så børnene er beskæftiget, mens de voksne handler. Derudover kan børnene hygge sig med en fiskedam, hvor der med garanti er gevinst. Og sæbebobler kan man også puste.

Annonce

Aktiviteter og udstillere

Traktormuseeti Eskilstrup vil være repræsenteret med deres imponerende traktorer, og Motorcykelmuseet i Stubbekøbing møder ligeledes op med deres interessante motorcykler. Der vil også være folk, som viser deres veteranbiler.

Jagthornsblæsere fra Tingsted blæser nogle signaler lørdag klokken 14, og Brandkadetterne, som er en ny succesfuld uddannelse for sprælske unge, viser deres materiel og giver instruktion i genoplivning.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE