cookie-og-privatlivspolitik
Du kan løbe eller gå 2 km, 5 km, 10 km eller halvmaraton.
Du kan løbe eller gå 2 km, 5 km, 10 km eller halvmaraton.
Foto: TV2 Øst

Ugeavisen Guldborgsund

Løb sammen - hver for sig

TV2 Øst Løbet bliver til en virtuel oplevelse i stedet.
01. maj 2020 kl. 06:13 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING Coronakrisen satte en stopper for, at TV2 ØST Løbet 2020 kunne realiseres i Nykøbing. Nu åbner arrangørerne op for en virtuel udgave af løbet.

Konceptet er enkelt. 3. maj løber eller går du den distance, du har valgt. Det kan du gøre hvor som helst - uanset hvor du bor. På den måde har vi alligevel muligheden for at deltage i TV2 ØST Løbet 2020 - bare hver for sig. Du kan løbe eller gå 2 km, 5 km, 10 km eller halvmaraton.

Du kan tilmelde dig til og med 3. maj 2020 på https://app.lap.io/event/2020-tv2-oest-loebet. Når du er godt i mål, kan du registrere din tid frem til 10. maj 2020. Det koster 25 kr. at være med. Overskuddet går til Guldborgsund Triathlonklub og Guldborgsundløberne, der er med til at lave løbet. På den måde kan du være med til at støtte de lokale klubber, der med aflysningen af løbet mister penge til klubkassen.

Hvis du var en blandt de 618, der var tilmeldt det oprindelige løb, kan du deltage gratis. Du har dog stadig mulighed for at støtte op om løbeklubberne ved at donere et beløb via mobilepay til 28958.

- Del dit løb med os på her på begivenheden og med #tv2østløbet. På den måde skaber vi et fællesskab, selv om vi ikke kan mødes, lyder opfordringen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce