cookie-og-privatlivspolitik
Martin Bonde er chef for 32 ansatte.
Martin Bonde er chef for 32 ansatte.
Foto: Lars Henriksen

Ugeavisen Guldborgsund

Martin Bonde er tiltrådt som ny trælastdirektør

- En rigtig spændende opgave. Der sker en masse ting i branchen i netop disse år, siger den 43-årige, der er ny chef hos Stark på Energivej.
13. juli 2021 kl. 08:23 Af Manfred Sørensen

NYKØBING - Jeg synes rigtig godt om Starks koncept og værdier, hvor det gælder om at give kunderne den bedst mulige service, og hvor de ansatte deler passionen for byggeriet.

Sådan lyder det fra Martin Bonde, der er tiltrådt som trælastdirektør eller byggemarkedschef- om man vil - hos Stark på Energivej i Nykøbing.

Martin Bonde, der er 43 år, startede allerede som 15 årig i Silvan. Efter at have taget HTX fik han også en uddannelse i Silvan, der blev suppleret med en to-årig uddannelse til akademiøkonom med speciale i detailhandel.

Herefter var han blandt andet også i en tre-årig periode hos Stark, men herefter fulgte hele 12 år som teknisk serviceleder på Nykøbing F. Katedralskole. Udover det har han også været brandmand på deltid.

1. januar i år var han så tilbage i det store byggemarked på Energivej, hvor han altså så fornylig blev udnævnt til chef for de i alt 32 ansatte.

Annonce

- En rigtig spændende opgave. Der sker en masse ting i branchen i netop disse år, siger Martin Bonde.

Stark på Energivej er tillige distributionscenter for kædens øvrige forretninger på Sydsjælland og Lolland-Falster. I alt har Stark 70 forretninger og 18 distributionscentre i landet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE