Ugeavisen Guldborgsund

Midterholdet fra Hillerød

- er NFC's næste modstander på lørdag.

NYKØBING Forrige lørdag begyndte fodbolden at rulle igen, da NFC kom godt fra start i første runde hjemme mod Avarta, der blev besejret 2-0 efter 0-0 ved pausen på kunstgræsset.

De tre point blev i søndags fulgt op med endnu en sejr, nemlig på udebane mod Slagelse - 3-1 til NFC på scoringer af Andreas Holm, Kristian Lindberg og Mathias Gehrt. Alle mål faldt i anden halvleg, da de første 45 minutter sluttede målløs.

NFC har altså lagt ud med to relativt sikre sejre og en ny understregning af, at NFC ser meget solide ud i alle tre kæder.

Forårets tredie opgave venter på lørdag klokken 15 - efter planen i CM Arena, hvis ellers vejrguderne tillader det.

Her gælder det Hillerød, der p.t. indtager en midterplacering i rækken.

Det første opgør i den nordsjællandske slotsby tilbage i oktober i fjor blev vundet med 3-1 efter en pauseføring på 2-0 på scoringer af Emilio Simonsen, Mads Carlson og Sebastian Koch. NFC sad rigtig fint på kampen mod et hjemmehold, der blev reduceret til ti mand 20 minutter før tid.

Hillerød tog hul på forårsturneringen en uge senere end NFC, da holdet i lørdags tog imod Næstved.

I øvrigt kan cheftræner Claus Jensen og spillerne se frem til to hjemmekampe i træk, idet holdet mandag 5. april, 2. påskedag, tager imod Vanløse.

• NFC's første hjemmekamp blev spillet på kunstgræsbanen på Østre Allé, da Avarta blev besejret. På lørdag, hvor Hillerød kommer på besøg, kan kampen forhåbentligt afvikles i CM Arena. Foto: Anders Knudsen
  • 2021-03-13-Copyright: PF Anders Knudsen, LF Folketidende, Nykøbing. Østre Alle, Nykøbing. 1. division fodbold mellem Nykøbing FC og Avarta -scoring til 1-0 Foto: Anders Knudsen