cookie-og-privatlivspolitik
Mikkel Dahl, Emilio Simonsen og anfører Lars Pleidrup kan glæde sig over snart at skulle spille turneringsfodbold igen. Det bliver dog uden opbakning fra tilskuere.
Mikkel Dahl, Emilio Simonsen og anfører Lars Pleidrup kan glæde sig over snart at skulle spille turneringsfodbold igen. Det bliver dog uden opbakning fra tilskuere.
Foto: Anders Knudsen

Ugeavisen Guldborgsund

NFC i ilden pinsedag mod Roskilde

Snart fløjtes der igen op for turneringsbold i NordicBet Ligaen - uden tilskuere.
20. maj 2020 kl. 06:20 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING NFC nåede at spillede to turneringskampe i NordicBet Ligaen inden det hele blev lukket ned grundet Covid-19. Udbyttet her blev på fire meget vigtige point - først en 4-2 sejr over Skive 1. marts hjemme på Østre Allé på kunstgræs og en uge senere 0-0 på udebane mod Næstved i en tilskuertom ProfaGroup Park.

Sidenhen blev spillerne og resten af staben i NFC sendt hjem, som så mange andre lønmodtagere gjorde det.

Men nu er det ved at komme gang i den professionelle sport igen og fra myndighedernes side er der givet lov til, at man blandt andet i Superligaen og NordicBet Ligaen kan tage hul på turneringsbolden igen. Dog uden tilskuere på lægterne.

I Superligaen sker det torsdag 28. maj, mens startskuddet for restarten i NordicBet Ligaen med Nykøbing FC bliver umiddelbart efter, nemlig i pinseweekenden fra 29. maj til 2. juni. I NordicBetLigaen er der afviklet 20 runder. Det vil sige, at der stadig mangler 13 af slagsen.

I Divisionsforeningen, der er ansvarlig for den side af sagen, forventede man egentligt først at kunne komme i gang med NordicBet Ligaen ugen efter, altså 5. til 7. juni, da man dels skulle have etableret det nødvendige udstyr til coronatesten, som bliver obligatorisk hver uge for alle spillere og trænere omkring holdet, og dels også gerne vil lytte til klubbernes ønsker om genopstarten. Men det er nu på plads og derfor bliver det altså en uge før. Med hensyn til afviklingen beholder man rækkefølgen af de planlagte kampe, hvilket betyder, at NFC lægger ud med en hjemmekamp mod Roskilde søndag 30. maj klokken 12 - altså 1. pinsedag.

Herefter ser det således ud: Hvidovre (ude), Kolding IF (hj), Skive (ude), Næstved (hj), FC Roskilde (ude), Hvidovre IF (hj), Fremad Amager (ude), Viborg FF (ude), HB Køge (hj), Vejle (ude), Vendsyssel FF (hj) og FC Fredericia (ude).

Det forventes, at sæsonen så er færdigspillet sidst i juli-måned.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce