cookie-og-privatlivspolitik
Brian Jensen overtager is- og pølsebutikken på Torvet i Nykøbing.
Brian Jensen overtager is- og pølsebutikken på Torvet i Nykøbing.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Ny ejer er på menuen

Brian Jensen overtager Torvets Pølse i Nykøbing.
30. september 2021 kl. 15:00 Af Hanne Guldager

NYKØBING Når klokken slår 10 fredag den 1. oktober, er der en ny mand bag disken i Torvets Pølser. Brian Jensen, der også ejer pølsevognen på parkeringspladsen ved H&M, overtager is- og pølsebutikken på Torvet.

- Jeg så, at butikken på Torvet skulle sælges, og så tænkte jeg, at hvis vi havde begge butikker, kunne vi skabe to endnu bedre forretninger med flere tilbud til kunderne," forklarer han.

Udover fortsat at have gode pølser og store is på menuen kan kunderne glæde sig til flere nye lækkerier på hylderne, fortæller Brian Jensen.

- Vi udvider sortimentet lidt, og vi håber samtidig, at vi kan lokke folk til Torvet og købe is om sommeren, så de ikke behøver at køre til Marielyst. Vi vil holde lidt længere åbent om aftenen, og vi vil servere is, hvor folk virkelig får noget for pengene.

Pandekager med syltetøj samt den spanske specialitet, churros, vil også komme på menukortet, hvor kunderne kan få de søde, sprøde stænger serveret med softice. Brian Jensen har indkøbt maskinerne, så de kan blive lavet på den helt rigtige måde.

Annonce

Det er ikke nyt for ham at lave churros, for han har langet mange churros over disken i sin tid i Tivoliland, som hans svigerforældre står bag. Så det er et velkendt og ikke mindst populært produkt, som, Brian Jensen regner med, vil falde i Guldborgsund-borgernes smag.

Det er også kunderne, der har sikret, at et andet produkt er kommet på menuen.

- Mange har også efterspurgt flæskestegssandwichen, så det kommer vi også til at lave. Vi håber, at det bliver en succes med den nye forretning, og vi tror på det, siger Brian Jensen.

Han ser frem til at byde gamle og nye kunder velkommen til åbningen, hvor der mellem klokken 18 og 20 vil være gratis softice til de mindste og et glas vin eller en øl til forældrene.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE