cookie-og-privatlivspolitik
Det Gode Seslskab har allieret sig med Pernille Schrøder og Kingos Swing Band.
Det Gode Seslskab har allieret sig med Pernille Schrøder og Kingos Swing Band.
Foto: Ingrid Riis

Ugeavisen Guldborgsund

Pernille S. synger jazz

Det Gode Selskab står bag arrangementet i Frimurerlogen Dagmar i Nykøbing lørdag 10. oktober.
16. september 2020 kl. 07:03 Af Manfred Sørensen

NYKØBING Vi kender hende allesammen fra Nykøbing Falster Revyen, men Pernille Schrøder har mange talenter.

Således kan den herlige kvinde opleves til et unikt jazzarrangement lørdag 10. oktober i Frimurerlogen Dagmar i Nykøbing.

Det er det Det Gode Selskab, der står bag dette anderledes arrangement i lokaler, som bare skal opleves.

Udover Pernille Schrøder har arrangørerne allieret sig med Kingos Swing Band og speciel gueststar Tom McEwan på trommer.

Kingos Swing Band blev etableret af trompetisten og sangeren Kim Kingo i januar 2011. Orkesteret består af fire erfarne musikere, som har spillet swingende jazzmusik i forskellige sammenhænge gennem de sidste 40 år. Kingos Swing Band har et alsidigt repertoire med kendte traditionelle jazzstandards. Mange numre er krydret med 3-stemmig sang. Orkestret har specialiseret sig i at spille "gamle" kendte danske numre, som de har givet et friskt, swingende musikalsk udtryk.

Annonce

Logen Dagmar i Nykøbing Falster er opført i 1908 og bygningen huser ud over Sankt Johanneslogen Dagmar også Sankt Andreas-instruktionslogen Den Gyldne Cirkel og Kapitel-instruktionslogen Den Gyldne Nøgle.

Billetter købes på ticketmaster.dk og nærmere info på tlf. 5473 1800/2518 0153. Der er begrænset antal pladser grundet corona-restriktionerne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE