cookie-og-privatlivspolitik
Ifølge Ghaith Kashkul, som har rødder andetsteds end i Danmark, har humoren ingen farve.
Foto: PR

Ugeavisen Guldborgsund

Standup om danske værdier og indvandring

Komikeren Ghaith Kashkul optræder på Højskolen Marielyst .
07. november 2021 kl. 05:57 Af Manfred Sørensen

MARIELYST En af de nye spændende stemmer på den danske standup-scene er komikeren Ghaith Kashkul og som Højskolen Marielyst nu introducerer på Falster mandag 8. november kl. 19.30. Det sker med foredraget "Danskhed med to øjne".

Danskhed, flygtninge, integration, danske værdier og kulturforskelle. Gennem de sidste 20 år har det været nogle af de mest debatterede og omdiskuterede emner i det danske samfund. Emner, som deler vandene og tydeliggør både politiske, kulturelle og sociale skel i vores samfund.

Ghaith Kashkul har sat sig selv på en mission om at nuancere forståelsen af danskhed og danske værdier via standupcomedy. For selv om vi danskere - både indfødte og indvandrede - kan have forskellige holdninger til integration, kultur og værdier, så kan vi godt samles om humoren.

For ifølge Ghaith Kashkul, som har rødder andetsteds end i Danmark, har humoren ingen farve. Hvis vi kan grine sammen, kan vi også leve sammen, siger han - og det er udgangspunktet for hans foredragsshow om danskhed med to øjne.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med LOF Lolland Falster og billetter købes på højskolens hjemmeside: www.hsmarielyst.dk/arrangementer

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE