cookie-og-privatlivspolitik
Ingen ved, hvornår Mulle og co. skal spille de sidste tre grundspilskampe.
Ingen ved, hvornår Mulle og co. skal spille de sidste tre grundspilskampe.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Tomme håndboldhaller ...

Danmark er lukket ned og det gælder også håndbolden i mindst to uger.
17. marts 2020 kl. 06:37 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING Først skulle de have spillet uden tilskuere, men så blev kampen helt aflyst.

Det drejer sig om det planlagte opgør mellem NFH og TTH Holstebro, der skulle have fundet sted fredag i sidste uge i Lånlet Arena.

Og nu går der ihvertfald mindst nogle uger endnu før NFH kommer i kamp, for umiddelbart efter pressemødet med statsministeren onsdag i sidste uge reagerede Dansk Håndbold Forbund på regeringens udmelding i forhold til spredningen af coronavirus:

Alle kampe og stævner på alle niveauer lukkes ned. Det gælder også Danmarks to bedste rækker på herre- og damesiden, Primo Tours Ligaens og HTH Ligaen.

I kvindernes liga mangler de fleste hold at spille tre grundspilskampe. NFH mangler at møde TTH Holstebro, Aarhus United og EH Aalborg.

DHF-generalsekretær Morten Stig Christensen er ked af det på vegne af de danske håndboldspillere.

- Det har bestemt ikke været nogen nem beslutning, og vi er rigtigt kede af det på vegne af de mange håndboldglade danskere, der nu må se langt efter halgulvet. Omvendt står vi i en exceptionel situation, hvor vi alle har et ansvar for at opføre os ansvarligt, lød det fra generalsekretæren.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce