cookie-og-privatlivspolitik
Nu kan du "lyn-booke" hos Slagter Zangenberg.
Nu kan du "lyn-booke" hos Slagter Zangenberg.
Foto: Konceptlab

Ugeavisen Guldborgsund

Zangenberg: - Vi har tænkt lidt "ud af boksen"

Nu har kunderne hos Slagter Zangenberg mulighed for at bestille på "corona-venlige" vilkår.
02. februar 2021 kl. 06:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

VORDINGBORG Hvordan mon det kommer til at gå med årets konfirmander i år - får de mulighed for at gennemføre deres konfirmation med efterfølgende fest her i foråret? Sidste år måtte konfirmationerne flyttes til sensommeren/efteråret, og lige nu må vi kun forsamles meget få.

- Sidste år oplevede vi jo at kunderne måtte flytte alle forårets fester - konfirmationer, runde fødselsdage, jubilæer og så videre til sensommeren, og det resulterede i, at vi fik vanvittigt travlt i august og september. Nogle måtte vi desværre sige nej til på grund af travlhed. Den første lørdag i september havde vi cirka 900 kuverter ud af huset - så der var knald på, fortæller slagtermester Bo Zangenberg.

Derfor har han lavet et nyt koncept - for bedre at kunne planlægge indkøb og behovet for personale, og får at kunne levere mad til alle, der ønsker det.

- Jeg har indført "lyn-booking", og det betyder, at kunden allerede nu kan booke en dato for en bestilling (gør det gerne på hjemmesiden), og så er jeg klar med en garanti, der lyder: Senest 7 dage inden aftalen kan man rette i sin ordre, flytte dato, justere op eller ned i kuvertantal eller helt afbestille - og det kan gøres kvit og frit. Læs meget mere på min hjemmeside, hvor du også finder inspiration til mad og menuer, opfordrer han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE