cookie-og-privatlivspolitik
Martin Rommel (tv) og Dennis Staal Lang glæder sig til at modtage gæster i deres nye restaurantlokaler på Hotel Harmonien.
Martin Rommel (tv) og Dennis Staal Lang glæder sig til at modtage gæster i deres nye restaurantlokaler på Hotel Harmonien.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

- Endelig kan vi åbne restauranten

Allerede i april var Dennis og Martin klar til at åbne deres restaurant Surt & Sødt på Hotel Harmonien; men så kom corona snigende....
06. juli 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

NAKSKOV Det er snart ved at være mange måneder siden, at Martin Rommel og Dennis Staal Lang forpagtede restaurant-lokalerne på Hotel Harmonien og fik dem renoveret og indrettet, så de passer til makkerparrets forkærlighed for et køkken baseret på syltning, fermentering og lokale råvarer.

Men så blev det som bekendt coronatid, og åbningen af restauranten måtte udsættes på ubestemt tid.


Bestem selv prisen

Men nu er der sat dato på åbningen af Surt & Sødt i Nybrogade. Restauranten slår dørene op tirsdag 7. juli klokken 17.30.

- Vi lægger ud med et lidt anderledes koncept, for vi serverer denne ene aften en 6-retters menu, som gæsterne selv må bestemme prisen på. Det er simpelthen op til den enkelte gæst at bestemme beløbet på regningen, griner Martin Rommel, der glæder sig til at komme i gang i de nye omgivelser, som han og Dennis skal stå for ved siden af deres bagels- og smørrebrødsforretning Smør & Brød.

Surt & Sødt lægger ud med at have åbent torsdag-lørdag klokken 17.30-21.30.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce