cookie-og-privatlivspolitik
Anders Jakobsen har gennem en årrække fået gjort Meny til den succes, som han planlagde, at butikken skulle blive.
Anders Jakobsen har gennem en årrække fået gjort Meny til den succes, som han planlagde, at butikken skulle blive.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Anders kom på toppen med Meny

Da Anders Jakobsen i 2013 startede som selvstændig købmand, vidste han, at der ville vente nogle år med et langt sejt træk - og hårdt arbejde 70-80 timer om ugen. I dag - syv år senere - føler han, at han er kommet i mål. Og nu er han oven i købet blevet udnævnt til "Årets Fighter" af Meny-kæden.
26. december 2020 kl. 13:47 Af Daniel Brøns

Annonce

MARIBO Der er flot i Meny i Maribo. Aktuelle tilbud og dagligvarer til faste, lave priser, står side om side med gourmet-tilbud, økologi og hjemmelavede varer fra delikatessen.

Så alt i alt er butikken blevet den, som Anders Jakobsen havde håbet på, da han valgte at starte som selvstændig købmand i 2013 - for i dag at have fået den ære at kunne kalde sig "Årets fighter" i Meny - en pris, der gives til særligt dygtige købmænd. Der gives én pris i Østdanmark og en pris i vest hvert år.

Og det har været en lang rejse, fortæller Arne Jakobsen.

- Vi har år for år gået lidt fremad, men især i år er det gået rigtigt stærkt, så jeg har haft mulighed for at ansætte lidt flere kræfter i delikatessen og i frugt og grønt, siger købmanden, der bor i Hunseby, hvor han har en hustru og et par drenge, der i nogle år har været vant til hans livsstil med op til 80 timers arbejde om ugen.


Nede på 50 timer

På trods af kun to ugers ferie om året, er han alligevel ikke den, der klager:

- Nej, det har jeg hele tiden vidst, at det kræver noget at bygge en forretning op, og lige nu er det bare skønt, at min plan har holdt, så der nu er dage, hvor jeg har tid til at være den, der sidder på kontoret og får styr på tingene - i stedet for at rende rundt i butikken så meget som hidtil, fortæller Anders Jakobsen, der nu indimellem har arbejdsuger på 50 timer - og oven i købet endnu mindre ind i mellem.


Madoplevelsen det vigtigste

Nøglen til succesen har først og fremmest været at give en god indkøbsoplevelse med kvalitetsvarer samt inspiration til lækker mad.

- Og så gør det jo ikke noget, hvis vi har nogle gode færdigretter fra delikatessen, der gør hverdagen lettere, siger købmanden, der absolut ikke har lidt under coronakrisen.

- Den har tværtimod givet folk endnu mere lyst til at gøre noget ud af at få kvalitet ind i hverdagen, så i den sammenhæng passer Meny perfekt til kundernes behov lige nu, siger han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce