cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder

Her er det Simone, Jasmin og Dorit, som svinger pensler i Onsevig havn.
Foto: Peter Dan Petersen

Ugeavisen Lolland

DM i kapsejlads for H-både i Onsevig

For første gang nogensinde lægger Onsevig havn til DM for H-både.
08. juli 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

ONSEVIG Der bliver nok at kigge på, når omkring 30 H-både sætter sejl for at duve ud af Onsevig Havn for at deltage i DM 2021 i kapsejlads for H-både.

Det sker 8., 9. og 10. juli.

Men inden sejlerne ankommer 7. juli, er der travlhed på den lille havn på Nordvestlolland.

- Hele havnen bliver lige nu malet og frisket op. Det er en flok trofaste frivillige, som står for det store arbejde, ligesom de også vil stå for alle de praktiske ting under selve kapsejladsen, fortæller Peter Dan Petersen, formand for Onsevig Sejlklub, der står for arrangementet.

- DM for H-både afholdes skiftevis øst og vest for Storebælt, og det er en stor ære, at Onsevig er blevet udvalgt til at lægge havn til kapsejladsen i 2021, fortæller Peter Dan Petersen.

Annonce

Egentlig skulle mesteskabet været sejlet fra Onsevig i 2020; men det satte corona en stopper for.

Omring 30 både deltager i DM-sejladsen. Desuden er der to tyske både; men de tyske både sejler blot med uden at deltage i selve mesterskabssejladsen.

Bådene ankommer 7. juli, og de følgende tre dage bliver der sejlet minimum fire sejladser, så der vil være nok at kigge på, hvis man skulle befinde sig i nærheden af Langelandsbæltet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE