cookie-og-privatlivspolitik
Erik Larsson kan både tilbyde den detaljerede styring på en app - og på en enhed, som sidder fast på cyklen.
Erik Larsson kan både tilbyde den detaljerede styring på en app - og på en enhed, som sidder fast på cyklen.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Elcykeldage i gang

Når Larsson Cykler holder Elcyklens Dag den 26. marts og fem dage frem kan man prøve elcykler i massevis og opleve den vildeste cykel-teknologi.




23. marts 2021 kl. 11:59 Af Daniel Brøns

MARIBO Hvad gør man, når man er ved at løbe tør for strøm - og har 30 kilometer hjem? Man åbner naturligvis sin cykel-app, der kan give besked til styringen om, at motoren skal tilpasse strømforbruget, så man kan nå hele vejen uden at løbe helt tør.

Sådan lyder bare én af de mange teknologiske nyskabelser, der er kommet i takt med, at elcyklerne har gjort deres indtog på markedet.

Cykelhandler Erik Larsson siger:

- Elcyklerne er blevet meget, meget bedre og kører i dag også meget længere. En Elcykel fra Winther kører i dag op til 130 kilometer på en opladning, siger han og fremviser cyklens krakmotor, som er blevet standarden på de fleste cykler.

- Trækket er mere jævnt, når det sidder i kranken, så det er et stort fremskridt, siger han og tilføjer, at priserne samtidig er kommet meget langt ned.

Annonce

- Denne Winther koster fra cirka 14.000, og indeholder teknologi, som ville koste det dobbelte for få år siden, siger cykelhandleren, der holder elcykeldage til og med 31. marts, hvor man nemt kan få en prøvetur, møde salgsrepræsentanter og meget andet. dbr



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE