cookie-og-privatlivspolitik
Fredag 6. august er BRO hovednavnet til Fredagmusik på Axeltorv.
Fredag 6. august er BRO hovednavnet til Fredagmusik på Axeltorv.
Foto: Kristian Kristensen

Ugeavisen Lolland

Fredage med BRO og Stærk Tobak

Kom til formidable fredagskoncerter sommeren igennem på Axeltorv, hvor både lokale og landskendte navne stiller op for at underholde.
06. juli 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV Nakskov Handel & Erhverv sætter alle sejl til for at skabe herlig sommerstemning med masser af musik på Axeltorv, så længe sommersolen står højt på himlen.

Eventmanager Katrine Hartmann fortæller:

- Med koncerterne fredag eftermiddag skaber vi flere events, hvor folk kan mødes og hygge sig. Det gælder både nakskovitter og byens turister og gæster. Den første koncert er på fredag, og så bliver det ellers ved hver fredag frem til september.


Fra Stærk Tobak til BRO

Fredagsmusikken indledes her på fredag, 9. juli klokken 17, hvor bandet STÆRK TOBAK spiller gode gamle kendinger af blandt andre Creedence Clearwater Rivival, Smokie, Gasolin', Shubidua, Beatles, Andrew Strong, Stones og mange andre - både nyere og ældre.

16. juli er det bandet "Five O'Clock", som får humør og stemning til at stige, og ugen efter, fredag 23. juli, er det igen blevet tid til fællessang med Lolland Synger - fra klokken 15.

Annonce

Fredag 30. juli er der aftenåbent med opera i en populær form efterfulgt af lige så populært tilsnittet jazz.

6. august står Ungdomsskolen for koncert med BRO, som går på scenen efter opvarmning leveret af TFA og M.I.L.O.

Ugen efter, 13. august, er det så blevet tid til koncert med Chief 1 og Thomas Buttenschøn - og 20. august slutter sommerens musikalske fredage med fællessang med Lolland Synger.
 

Læs mere om sommerens koncerter og andre events på NH&Es hjemmeside www.nakskovhandel.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE