cookie-og-privatlivspolitik
Holdet bag Nakskov Revyen 2022: (fra venstre) Dorte Rømer, Christian Damsgaard (instruktør), Lene Poulsen og Thomas Findval Sølvskov (revydirektør).
Holdet bag Nakskov Revyen 2022: (fra venstre) Dorte Rømer, Christian Damsgaard (instruktør), Lene Poulsen og Thomas Findval Sølvskov (revydirektør).
Foto: Nakskov Revyen

Ugeavisen Lolland

Holdet bag Nakskov Revyen er klar

Nakskov Revyen kan nu fortælle, at hele det kunstneriske hold er fundet.
08. september 2021 kl. 07:00 Af redaktionen

NAKSKOV På scenen kommer én af de to stiftere, Thomas Findval Sølvskov, sammen med en af landets kæreste skuespillere, Lene Poulsen, som vi første gang stiftede bekendtskab med i serien 'En stor familie' med den kendte replik 'English is my best', og siden har været aktiv skuespiller og spillet egenproducerede forestillinger i hele landet også til Nakskov Teater, samt Dorte Rømer, der lige har været aktuel i forestillingen 'The Money Shot' på folketeateret. Hun er en frontkæmper for ligestilling og et energibundt af dimensioner på en scene.

Instruktøren bliver den anden del af stifter-makkerparret Christian Damsgaard, der har stået på flere af landets revyscene.


Sprudlende orkester

- Vi har også landet en aftale med det lokale band DK Band bestående af kapelmester/pianist Ole Heden, bassist Tim Kristensen og trommeslager Allan Høgedal, som kommer til at bakke skuespillere godt op på scenen med fuldt skrald, fortæller Thomas Findval Sølvskov og fortsætter:

Vi, Christian og jeg, er SÅ stolte over, at dette bliver en realitet, og at vi er blevet modtaget med åbne arme i Lolland Kommunen, men især borgerne i Nakskov, hvor revyen kommer til at have sit hovedsæde og spiller i Nakskov Teatersal.


Billetsalg i september

Billetsalget starter her i september, hvor man vil kunne købe billetter via revyens hjemmesiden, www.nakskovrevyen.dk

Annonce

Her vil man også kunne læse mere om revyen, spillestedet og holdet.

Du kan også finde Nakskov Revyen på Facebookside Nakskov revyen og Instagram @nakskovrevyen.


Premiere til sommer

Revyen kommer til at have premiere 8. juli og vil efterfølgende spille 17 forestillinger fordelt over dagene onsdag til lørdag.

- Revyen vil være en revy med hovedvægt på lokalt stof, men vi kan ikke undgå at komme lidt udover kommunens og landets grænser, fortæller Thomas Findval Sølvskov og fortsætter:

- Det er et 3-årigt projekt, og vi vil så efterfølgende lave en evaluering, om det er noget der skal forsætte og selvfølgelig om det er noget de lokale borgere i Nakskov og Lolland Kommune vil bakke op om.

Annonce

Hvis du kunne tænke dig at være en af støtterne eller sponsorerne bag revyen, skal duvære mere end velkomne til at kontakte os på mail@nakskovrevyen.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE