cookie-og-privatlivspolitik
Butiksbestyrer Janne Christensen glæder sig til at tage mod kunder i Kirkens Genbrug.

2

Billeder

Butiksbestyrer Janne Christensen glæder sig til at tage mod kunder i Kirkens Genbrug.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Kirkens Genbrug åbner i Nakskovs gågade

10. januar klokken 10 åbnes dørene for ny genbrugsbutik, som sælger billigt tøj til fordel for arbejdet i Samvirkende Menighedsplejer.
04. januar 2022 kl. 11:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV Bluser og bukser ligger i sirlige bunker på hylderne, og på stativer hænger kjoler, nederdele, skjorter og overtøj. I montre og på hylder er sko, smykker og tasker indbydende udstillet.

Sådan har der set ud siden før jul i butikslokalerne på Søndergade 12 i Nakskov, der hvor blomsterbutikken Carpe Diem førhen holdt til. Nu er det second hand-butikken Kirkens Genbrug, som fra 10. januar byder indenfor.

- Vi er 12 frivillige, som står for butikken. Mange af os kommer fra Røde Kors-butikken, som jo er flyttet uden for byen, siger butiksbestyrer Janne Christensen og beklager, at åbningen af gågadens nye - og i øvrigt eneste genbrugs-tøjbutik - kommer til at foregå uden den store festivitas, man ellers havde forberedt.

- Vi serverer en forfriskning Mere kan det ikke blive til på grund af corona, sukker Janne.

En del af overskuddet fra Kirkens Genbrug, som er en ud af i alt 17 butikker fordelt i hele landet, går direkte til socialt arbejde i lokalområdet. Butikkerne drives i samarbejde mellem en lokal menighedspleje og Samvirkende Menighedsplejer.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE