cookie-og-privatlivspolitik
Sidste år var der indendørs julemarked i  Den gamle Digegaard. I år er det udendørs.
Sidste år var der indendørs julemarked i Den gamle Digegaard. I år er det udendørs.
Foto: ARKIV/ Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Lolland

Kom til julemarked ved Den gamle Digegaard

Johanne plejer at holde julestue i Magasinet i Nakskov. På grund af corona inviterer hun i år til udendørs julemarked i Hummingen
18. november 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

HUMMINGEN Sidste år holdt Julebyen i Nakskov en frivillige pause. I år er pausen ufrivilligt forlænget på grund af corona.

- Sidste år inviterede vi derfor til julemarked indendørs. I år inviterer vi igen til julemarked hernede - dog under åben himmel, fortæller Johanne Nielsen, indehaver af Den gamle Digegaard.

Julemarkedet foregår i weekenden 28. og 29. november - begge dage klokken 11-16.

- Der bliver en del boder; dog ikke så mange som sidste år, fortæller Johanne og nævner nogle af dem, som har meldt deres ankomst i år: Håndværksguldsmeden "Guldregn", Hoby kartofler og Juels Bryg. Der vil også være boder med honning, nissenørklerier, småkager, juletræer og brændte mandler.

Og så vil Digegaardens eget røgeri naturligvis være åbent.

Annonce

- Vi vil servere julefrokost med blandt andet lækre ting fra røgeriet, fortæller Johanne. Man kan også bestille julefrokost til at tage med hjem.

Til dem, der trænger til en mindre anretning end julefrokost, vil der være gløgg med æbleskiver, gullashsuppe eller julekringle med kaffe eller varm kakao.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE