cookie-og-privatlivspolitik
Der bliver ingen ture og udflugter i dette efterår med LO. Men måske vender begivenheden tilbage.
Der bliver ingen ture og udflugter i dette efterår med LO. Men måske vender begivenheden tilbage.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

LO stopper ferieaktiviteter

LO Lolland-Falster plejer normalt at tilbyde børneaktiviteter på Lolland i efterårsferien. Men måske er det blevet afholdt for sidste gang på grund af organisationsændringer og Corona.
11. oktober 2020 kl. 12:38 Af Daniel Brøns

Annonce

LOLLAND Corona har stoppet mange aktiviteter siden udbuddet først på året, og nu er turen kommet til LO-børneaktiviteterne i efterårsferien, som ellers plejede at blive udbudt gratis. Men Jørgen Erik Kozak, der er formand for LO Lolland-Falster har valgt at aflyse.

- Med de nuværende restriktioner er vi nødt til at bakke op for at bremse smittespredningen, siger han for dog ikke at love, at aktiviteterne vender tilbage i 2021. De lokale LO-afdelinger lukker ned ved udgangen af 2020, og så er det op til FH sektion Sydsjælland & Lolland Falster at beslutte fremtidens aktiviteter.

- Derfor ved jeg ikke, om aktiviteterne består eller genopstår i en eller anden form. Men det håber jeg da bestemt, for det er en god aktivitet, siger han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce