cookie-og-privatlivspolitik
Der skal bindes hurtigt omkring mors dag - men butikken når det hele hver gang.
Der skal bindes hurtigt omkring mors dag - men butikken når det hele hver gang.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Leverandør-udfordringer påvirker mors dag

Mors Dag er altid travl, men i år venter Jasmin Blomster i Maribo en vanvittig travl dag på grund af Corona. Og leverandørerne i Holland er under forandring på grund af krisen.
08. maj 2020 kl. 03:43 Af Daniel Brøns

Annonce

MARIBO Mors dag er hos Jasmin Blomster er lig med tre timers søvn natten mellem lørdag og søndag, ømme fingre og masser af adrenalin i kroppen. Og i år bliver det måske værre. Det fortæller Henriette Stjernegaard, der har været igennem dagen mange gang i sit virke som blomsterhandler.

- Vi plejer altid at være 7-8 på arbejde, da der er masser at gøre med at binde buketter, tage imod bestillinger, ekspedere og køre varer ud, men i år bliver det nok meget mere krævende, da mange jo ikke besøger hinanden fysisk, så de i stedet sender blomster.

I år har Henriette Stjernegaard også måttet bruge en del tid på at få styr på leverandørerne, fordi mange er gået konkurs i Holland, hvorfra hun plejer at få leveret.

- I andre europæiske lande har de ikke helt den samme tradition med at sende blomsterne ud, så da krisen ramte, så holdt mange op med at købe blomster, og det har kostet flere af mine leverandører livet, siger blomsterhandleren, der nu har måttet finde nye kanaler til sine blomster.

- Men det er da lykkedes at få de varer, som vi plejer at få, siger hun og fortæller, at visse varer har måttet hentes helt i Mellemøsten for at sikre, at det hele er på lager.

Corona har også medført, at leverancerne foregår noget anderledes end hidtil.

- Når vi leverer til ældreboliger såsom i Margrethecenteret, så skal vi sætte buketterne i en boks og må ikke gå ind. Det er lidt uvant, men sådan er det lige nu, siger hun og tilføjer:

- Men vi er klar til det helt store ryk-ind af kunder, og vi kan godt garantere, at kvaliteten er helt i top, som den plejer, siger hun.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce