cookie-og-privatlivspolitik
Hos Daugbjerg reparerer Michael Sommer digitalt skærmgrej af enhver slags.
Hos Daugbjerg reparerer Michael Sommer digitalt skærmgrej af enhver slags.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Michael yder pc-hjælp

Er din pc, din ipad eller din mobiltelefon gået i stykker, kan Michael Sommer ofte løse problemet.
12. marts 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

NAKSKOV Daugbjerg på Axeltorv fik for nylig en uopfordret ansøgning fra en ung mand, der gerne ville i praktik i papirhandelen.

Michael Sommer, som for et halvt årstid siden er flyttet fra Fyn til Nakskov, søgte arbejde og anbefalede sig selv som rigtig god til at reparere computere og andet digitalt grej - en erfaring den 32-årige fynbo har opnået gennem i en årrække at have været selvstændig med speciale i digitale reparationer.


Fra praktik til fast ansat

Kasper Daugbjerg indvilgede i at tage Michael i praktik i fire uger. Men inden den tredje uge var til ende, var Michael blevet ansat i det nyoprettede Serviceværksted med speciale i at reparere alt digitalt - fra computere over tablets til mobiltelefoner. Værkstedet åbnede 2. marts, og lige siden har telefonen glødet med henvendelser fra kunder...


Også erhvervskunder

- Der er ingen grund til at smide sin bærbare ud efter to år, fordi man tror, at den er blevet for gammel. Der er stor sandsynlighed for, at jeg kan reparere pc'en eller mobilen, så den kan holde lidt længere, siger Michael Sommer, som også servicerer erhvervskunder, fx ved at tage ud i virksomheder for at oprette netværkssystemer.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce