cookie-og-privatlivspolitik
Musikskoleleder Karina Fredensborg under forårskoncerten i marts, som med succes blev afholdt digitalt på zoom.
Musikskoleleder Karina Fredensborg under forårskoncerten i marts, som med succes blev afholdt digitalt på zoom.
Foto: Jan Knudsen

Ugeavisen Lolland

Musikskolen har lært af krisen

Lolland Musikskole åbner for tilmelding til næste sæson og tager gode erfaringer med fra covid-19-krisen.
28. maj 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

LOLLAND - Lolland Musikskole plejer at afslutte sæsonen med i omegnen af 30 koncerter rundt om i hele kommunen - men om det bliver til noget i år, kan musikskoleleder Karina Fredensborg have sin tvivl om.

- Måske vi kan lavet nogle anderledes koncerter, hvor vi tager digitale muligheder i brug, funderer hun.

Til gengæld er det et faktum, at Lolland Musikskole nu tager imod tilmeldinger til næste sæson, der begynder efter sommerferien. Tilmelding foregår via musikskolens hjemmeside.


Digitale erfaringer

Musikskolen har gennem hele krisen tilbudt undervisning online til skolens omkring 350 elever.

- Vi har fået mange erfaringer under krisen, og nogle af dem kan vi sagtens bruge, når verden igen bliver mere normal, siger Karina Fredensborg og peger på onlineundervisningen.

- En del af vores elever bor på landet og er måske afhængig af, at forældrene kan transportere dem ind til undervisning på musikskolen. Dem kan vi nu tilbyde onlineundervisning fremover, hvis der skulle blive problemer med at møde op til personlig undervisning, forklarer musikskolelederen.


Glæder sig til samspil

Musikskolen havde stor succes med at afholde forårskoncert online, hvor eleverne nød at optræde via zoom, en app som gør det muligt for store grupper at kommunikere digitalt på samme tid.

- Men ingen app kan hamle op med at mødes i det virkelige liv og spille og synge sammen, siger Karina Fredensborg og pointerer, at både lokaler og håndsprit står klar til næste sæson i musikskolen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce