cookie-og-privatlivspolitik
Det hyggelige museum er altid en udflugt værd - Nyd også haven og gå en tur i området.
Det hyggelige museum er altid en udflugt værd - Nyd også haven og gå en tur i området.
Foto: Anders Knudsen

Ugeavisen Lolland

Polakkasernen forlænger sæsonen nogle uger

Normalt skulle Museum Polakkasernen i Tågerup ved Rødby nu lukke ned for besøg og gå i dvale frem til efterårsferien, men i stedet holdes uge 42, hvor museet holder åbent i dagene 19. til og med 24. oktober. Det er muligt takket være museets mange flittige frivillige.
04. september 2021 kl. 09:14 Af Daniel Brøns

RØDBY/NAKSKOV Kasernen deltager i øvrigt også som en del af Nakskov Sukkerfestival, men nu bliver der mulighed for at besøge museet i hele september.

- I fjor besluttede vi også at forlænge sæsonen med september, og det benyttede rigtigt mange turister og lokale sig af. Den succes prøver vi at bygge videre på, og det er lykkedes at skaffe de fornødne vagter og guider i museet, fortæller museets formand, Torsten Elsvor.

Polakkasernen vil derfor være åben for besøg hver dag klokken 14-16 undtagen mandage frem til og med torsdag 30. september.

- Vi har i september også en række aftalte gruppebesøg og kan glæde os over en god sommersæson, hvor vi stort set ikke har oplevet problemer med corona-pandemien og aflysninger. På sigt skal vi overveje om udvidelsen af sommersæsonen skal være permanent, men det trækker store veksler på de frivillige i museet, siger Torsten Elsvor.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE