cookie-og-privatlivspolitik
Foto fra venstre: Asbjørn Date, Peter Kragh-Jacobsen, Finn Søgaard, Leif Jensen og Alfred Date.
Foto fra venstre: Asbjørn Date, Peter Kragh-Jacobsen, Finn Søgaard, Leif Jensen og Alfred Date.
Foto: Privat

Ugeavisen Lolland

Second Hands på Torvet

Nej, der er ikke tale om et loppe- og genbrugsmarked, men et godt genhør med tophits fra 60'erne, når bandet Second Hands er tilbage på torvet i Nakskov lørdag 25 juli klokken 11.
24. juli 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

NAKSKOV De tre store B'er fra 60'erne; Beatles, Beach Boys og Bee Gees, fylder godt op på Second Hands repertoireliste, når brødrene Date og resten af Second Hands indtager Axeltorv i Nakskov.

Alle fem musikere i Second Hands begyndte at spille i 60'erne. Guitaristen Alfred Date hoppende i 1963 med på pigtrådsbølgen i Nakskov orkesteret The Hands. Og lillebror Asbjørn Date fik gang i basspillet i 1969 i bandet Heaven.

Leif Jensen var faktisk i gang allerede i 50'erne. I 1969 startede han bandet Melody Makers. Det skiftede hurtigt navn til Jensen & Co, der i en årrække turnerede med Peter Belli. I 1963 satte Peter Kragh-Jacobsen sig bag trommerne i Brønshøj orkesteret Out Of Site - og sidenhen har han blandt mange andre spillet med Delta Blues Band, Royal Strings og Jensen & Co. Finn Søgaard fik smag for orglet i 1968 og var fast mand i det sydsjællandske poporkester Pasha.

I Second Hands, der selvfølgelig har navn efter Alfreds første band The Hands, har de fem fundet sammen med 60'erne som musikalsk fællesnævner.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce