cookie-og-privatlivspolitik
Nu skal førstesalen indrettes i det store Medborgerhus.
Nu skal førstesalen indrettes i det store Medborgerhus.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Sydlolland får et rigtigt "ViseVershus"

I Holeby Medborgerhus er en gruppe aktive i gang med at indrette "Tagpotten" på 1. sal af de gamle skolebygninger og omdanne det til "ViseVershuset", Allerede nu er det muligt at købe billetter til den første koncert med Peter Krag og Anders Jønck, der er kendt for bred folkelig musik. Flere koncerter er under planlægning.
06. marts 2020 kl. 07:00 Af Daniel Brøns

HOLEBY Hvad gør en dedikeret "musikerfamilie", hvis den mangler et koncertsted med den helt rigtige stemning? Den starter naturligvis sit eget etablissement, hvor dørene åbnes for et lille publikum men med et stort udvalg af de mange danske musikere, "familien" har truffet gennem årene på landeveje, kroer og spillesteder.


Drinks og øl

I ViseVershuset" vil de lokale kultur-iværksættere Frede Nielsen, Peter Krag og Anders Jønck stå for den musikalske ledelse, og de fortæller, at der foruden den hyggelige indretning også vil være en bar, hvor det bliver muligt - udover øl, vand og vin - at købe eksotiske drinks.

Det er intentionen at invitere forskellige musikere til at medvirke indenfor genre som Irsk og anden Folkemusik, Jazz og Rock samt unge ukendte solister og musikere på vej frem, fortæller folkene bag, der forventer at afholde 6-10 arrangementer om året med ca. én måneds mellemrum.


Første koncert

Det første finder stedfredag den 20. marts kl. 20.00 til 23.00 i ViseVershuset, hvor duoen bag lokalerne Peter og Anders spiller op. De er kendt for at levere bred folkelig musik, så der er lagt op til en rigtig hyggelig aften i Holeby.

Der er plads til max. 50 personer, og billetter á kr. 80,00 sælges efter først til mølle princippet hos SB Service, Østervej 3 i Holeby. Man kan også betale og sende en besked på MobilePay 21739596.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE