cookie-og-privatlivspolitik
Boo (th) og hendes medhjælper Vi glæder sig til at kokkerere i deres thailandske take-away-køkken på Nygade i Nakskov.
Boo (th) og hendes medhjælper Vi glæder sig til at kokkerere i deres thailandske take-away-køkken på Nygade i Nakskov.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Thaibox - Boo er atter tilbage i Nygade

Stærkt savnet vender Tantip Rej tilbage til Nakskov, hvor hun 8. november genåbner sin Thaibox - Boo i Nygade 33 i Nakskov.
10. november 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV Da Tantip Rej - også kaldet Boo - åbnede sin thai-take-away helt tilbage i efteråret 2013, fik Thaibox - Boo på hjørnet af Nygade og Tilegade hurtigt ry for at være et thailandsk køkken, hvor maden var lavet fra bunden og desuden var yderst velsmagende og delikat.

Her kunne man både hente lækre thai-bokse til frokost, vælge retter fra et velspækket menukort til at tage med hjem til aftensmad for hele familien og bestille mad til fester og selskaber.

Alt dette er nu igen muligt, da Tantip 8. november genåbner Thaibox - Boo. Med samme menukort og med samme gode, veltillavede mad som for syv år siden.


Gratis smagsprøver

- Der er så mange, som har spurgt, om jeg ikke åbnede igen. Så nu gør jeg det, griner Boo og fortæller om, hvordan alvorlig sygdom og et dramatisk trafikuheld har sat hende ud af spillet i adskillige år.

- Men nu er jeg frisk igen, og jeg har savnet Nakskov, fortsætter Boo, som i nogle år har boet i København men nu er vendt tilbage til Nakskov.

Annonce

Hun vil fremover være i Thaibox - Boo's køkken sammen med sin veninde, Vi, som har kulinarisk erfaring fra thailandske gadekøkkener.

De vil holde åbent hver dag mellem klokken 11 og 20.

- Jeg glæder mig til at åbne Thaibox - Boo igen. Det fejrer jeg med at tilbyde gratis smagsprøver lørdag 14. november mellem klokken 10 og 13, slutter Boo.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE