cookie-og-privatlivspolitik
Peter Jørgensen (tv) donerer 40.000 kr. til Lions Club, her repræsenteret af Svend Raahauge.
Peter Jørgensen (tv) donerer 40.000 kr. til Lions Club, her repræsenteret af Svend Raahauge.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Tiltrængt coronadonation

Peter Jørgensen fra Meny donerer 40.000 kroner til Lions Club Nakskov.
16. oktober 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV Mange lokale foreninger er blevet hårdt ramt på økonomien på grund af nedlukningen af samfundet de sidste syv-otte måneder.

For Lions Club Nakskov har corona-nedlukningen betydet, at alle de aktiviteter, som foreningen normalt tjener penge på, er blevet aflyst.

Derfor var det med stor glæde, at Lions i sidste uge modtog et sponsorat på 40.000 kroner fra KFI Erhvervsdrivende Fond.

KFI er en organisation for frie købmænd, blandt andre Meny, og det var da også købmand Peter Jørgensen fra Meny, som havde bestemt, at pengene fra KFI skulle tilfalde Lions Club Nakskov.

- Det er en forening, som gør meget godt i lokalsamfundet, så der for har jeg peget på Lions, siger Peter Jørgensen og fortæller, at KFI her under coronakrisen også har sponsoreret håndsprit-dispensere til butikken og støttet arrangementer for Menys personale.

Annonce

- Sponsoratet kommer fra en pulje på 10 millioner kroner, som KFI stiller til rådighed for de frie købmænd over hele landet, så de har mulighed for her under corona-krisen at understøtte de lokalsamfund, de er en del af, siger KFI's uddelingschef Marie Scott Poulsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE