cookie-og-privatlivspolitik
Snart kan det brune papir pilles af vinduerne til den nye udgave af Parfumeri Ham og Hende, der flytter til Lilletorv.
Snart kan det brune papir pilles af vinduerne til den nye udgave af Parfumeri Ham og Hende, der flytter til Lilletorv.
Foto: Flemming K. Karlsen

Ugeavisen

- Jeg glæder mig helt vildt!

Knapt er festivitassen i forbindelse med forretningens 20 års jubilæum overstået, før end indehaver af Parfumeri Ham og Hende, Alice Fjeldsøe Sørensen, er klar med en stor nyhed.
04. april 2019 kl. 10:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Snart er det store flyttedag for Alice Fjeldsøe Sørensen, der tirsdag 9. april åbner en ny version af Parfumeri Ham og Hende i det gamle Passion tæt ved Lilletorv.

- Jeg har sidste åbningsdag i Langgade lørdag 6. april, og så går turen videre til et nyt og meget spændende eventyr, hvor jeg får mere plads til at præsentere alle mine lækre varer, og hvor jeg har mulighed for at indrette en butik på en helt ny måde. Alt bliver nyt - jeg er dog stadig den samme, smiler Alice Fjeldsøe Sørensen, der glæder sig helt vildt til at åbne i de nye omgivelser.

På de nye hylder kommer der også nyhederne - produkter fra Lancöme, tasker fra Depeche, og så er Giorgio Armani tilbage.

- Dette nye kapitel kunne ikke skrives uden mine trofaste, søde kunder fra nær og fjern. De er medvirkende til, at jeg hver dag er glad for at komme på arbejde. Og sådan er jeg sikker på, det bliver i den nye butik også. Mit hjerte banker for den gode kundekontakt. Med smil, ydmyghed og venlighed kommer man længst, tilføjer hun, og smiler:

- Jeg ønsker at skabe en mere levende butik med events og leverandørbesøg, og lige nu arbejder jeg på et stort arrangement i efteråret. Der kommer til at ske meget mere i butikken.

I de nye lokaler får Alice Fjeldsøe Sørensen åbningstiderne mandag til torsdag klokken 10 til 17.30, fredag til klokken 18, og lørdag fra klokken 10 til 14. Åbningsdagen fejres med lidt snacks og bobler, og her er alle selvfølgelig velkomne til at kigge forbi.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce