cookie-og-privatlivspolitik
Alice F. Sørensen har fundet flagene frem i anledningen af Parfuemri Ham og Hendes 20 års fødselsdag.
Alice F. Sørensen har fundet flagene frem i anledningen af Parfuemri Ham og Hendes 20 års fødselsdag.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen

20 år med skønhed og velduft

1. marts er det 20 år siden Alice F. Sørensen for første gang slog dørene op til Parfumeri Ham og Hende, og det skal selvfølgelig fejres.
25. februar 2019 kl. 10:17 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

På årets første forårsdag inviteres alle til 20 års fødselsdag hos Parfumeri Ham og Hende i Langgade, Nykøbing.

Her har indehaver Alice F. Sørensen planlagt en festlig uge op til det store brag på fredag.

- På selve fødselsdagen giver jeg lidt tilbage i form af en lille gave til alle handlende kunder, og så er der 20 procant rabat på alt. Og de først 50 handlende kunder får muligheden for at springe en ballon - i fire af dem ligger der et gavekort på 500 kroner, fortæller Alice F. Sørensen, der glæder sig til at fejre sit "hjertebarn".


Besøg fra Tromborg

Fredag får hun ligeledes besøg af make up-artisten Emilie fra danske Tromborg, der kommer og viser forårets nye farver.

- I ugen op til fødselsdagen kører jeg hver dag konkurrencer på forretningens Facebook-side, tilføjer Alice F. Sørensen.


Det skønne forår

Hun fortæller, at de nye forårsvarer er ved at lande på hylderne. Blandt andet kan hun præsentere 10 nye damedufte og også lidt spændende nyheder på herresiden.

- Der er også kommet nogle smukke smykker hjem fra Pernille Corydon. Og jeg har allerede nu haft besøg af kommende unge konfimander, der gerne vil se nærmere på smykkerne, der for manges tilfælder ender på ønskelisten, fortæller Alice F. Sørensen, der stolt ser tilbage på de sidste 20 år, og som samtidig sender en stor tak til alle sine trofaste kunder.

Du kan se mere om forretningens mærker med mere på hjemmesiden parfumerihamoghende.dk, hvor du selvfølgelig også kan shoppe.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce