cookie-og-privatlivspolitik
BK Thor har en vision om at skabe et brydecenter, der skal være "Europas brydemekka".
BK Thor har en vision om at skabe et brydecenter, der skal være "Europas brydemekka".
Foto: BK Thor

Ugeavisen Guldborgsund

Åbent hus i nyt brydecenter

I april åbnede et europas største brydecenter i Nykøbing, nu åbner Brydeklubben Thor dørene for alle, når der er åbent hus 24. august i "Barbarian Wrestling Arena.
20. august 2019 kl. 16:22 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Brydeklubben Thor indviede i april måned i samarbejde med Guldborgsund kommune et nyt og storslået brydecenter, som i daglig tale hedder "Barbarian Wrestling Arena". Det store brydecenter betegnes som et af de største brydecentre i Europa. 

Brydeklubben Thor har i mange år udviklet en stor brydeklub, og både skabt en stor bredde og elite. 

Nu har man også fået nogle fantastiske rammer med blandt andet hele seks internationale brydemadrasser, træningscenter, og i det hele taget et brydecenter, som skal være "Europas brydemekka", som BK Thor har en vision om at skabe. 

Brydeklubben Thor vil rigtig gerne vise de nye lokaler til så mange som muligt, og derfor indbydes der til et stort åbent hus lørdag 24. august fra klokken 11 til 14 på Gartnervej 3 i Nykøbing.

I de tre timer håber Brydeklubben Thor, at så mange som muligt vil kigge forbi store som små, og der vil være et spændende program for store som små.

Fra klokken 11 er der flere talentfulde brydere på madrassen, da Danmarks Brydeforbunds udviklingstrup træner, og en halv time efter er der mulighed for fri leg på madrasserne.

Der er på samme tidspunkt også mulighed for at få en rundvisning i brydecenteret, som vil være muligt i løbet af hele arrangementet, ligesom det også vil være muligt at få et indlæg om BK Thors snart 109 årige historie, og hvordan at det store brydecenter er blevet en realitet.

Det vil også være muligt at møde flere af de mange brydere fra hele Danmark, der til dagligt træner på det nationale kraftcenter i Nykøbing, hvor hele den danske brydeelite er samlet.

Brydeklubben Thor er i løbet af det store åbent hus arrangement også vært ved en grillpølse samt lidt at drikke.

Der er kræves ingen tilmelding, og alle er velkomne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce