cookie-og-privatlivspolitik
Søren Sko og Palle Torp var utrolig populære i 1990 - også i Nykøbing F. 27. april er der igen mulighed for at høre deres hits live.
Søren Sko og Palle Torp var utrolig populære i 1990 - også i Nykøbing F. 27. april er der igen mulighed for at høre deres hits live.
Foto: Presse

Ugeavisen Guldborgsund

Brandslangen er klar igen, hvis ...

I 1990 gav Sko & Torp koncert på Nykøbing F. Teater. Det gør de igen lørdag 27. april.
22. februar 2019 kl. 08:26 Af Manfred Sørensen

Annonce

30 år!

Det er præcist det antal år popduoen Sko & Torp efterhånden har været på landevejen og underholdt med deres iørefaldende hits.

Den første plade i kom i 1990, hvor alle sang med på On Long And Lonely Night, Wheels, Familiar Roads og Glorious Days. Tidsløse sange har det med holde sig evigt unge. Søren Sko's stemme er bare blevet bedre og bedre med årene og når så Palle Torp fletter sin guitar ind i lydtæppet med små fine nuancer, kan man ikke undgå at blive ramt i sit følelsesregister. TV-programmet Toppen af poppen satte igen Søren Sko på landkortet både for den unge generation og for dem der måske havde glemt duoen...
Jens Couriol, der er den daglige leder af Nykøbing Falster Teater, kan sagtens huske 1990 og Sko og Torps landeplage af et album.


Pigerne var varme

- Vi havde hyret dem til at komme og spille her på teatret. Billetterne blev revet væk og da dagen kom, stod folk i kø hele vejen ned af Østergågade, fortæller Jens, imens han grinende åbner et brandskab.

- Til sidst blev presset så stort på dørene, at vi måtte stikke brandslangen ud af vinduet og sprøjte vand på de unge, lidt for ophedede piger. Koncerten dengang gik fantastisk og har været en at de store koncertoplevelser her på teatret.

Jens lukker brandskabet og giver det et lille klap.

- Den er klar, hvis det sker igen, tilføjer han med et glimt i øjet.

For Sko & Torp er her 29 år senere - lørdag 27. april - igen klar til at indtage Nykøbing F. Teater og billetter kan købes på billetsalg.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce