cookie-og-privatlivspolitik
Ingelise Boe var en af de mange tusinde, der fik sig en på opleveren i Boxen i Herning, hvor hun så Danmarks kamp mod Egypten. Og prikken over i'et er, at hun nu også har vundet gavekurven med lækkerier fra Marius og Thea.
Ingelise Boe var en af de mange tusinde, der fik sig en på opleveren i Boxen i Herning, hvor hun så Danmarks kamp mod Egypten. Og prikken over i'et er, at hun nu også har vundet gavekurven med lækkerier fra Marius og Thea.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen

DK og Ingelise vandt

Præmien i vores læserkonkurrence i forbindelse med VM i herrehåndbold går til Idestrup.
06. februar 2019 kl. 09:00 Af Manfred Sørensen

Annonce

Dønningerne - eller nærmere guldrusen og euforien - efter Danmarks flotte håndbold VM-triumf forleden er så langsomt ved at lægge sig igen.

Det var en gedigen håndboldfest udover det sædvanlige, der endte som vi danskere drømte om inden det hele gik i gang. Norge blev på det nærmeste udraderet i guldkampen med 31-22 efter at Frankrig havde fået en lignende lektion et par dage tidligere.

Millioner af os fulgte drengene og ingen tvivl om, at de alle er ophøjet til en slags nationalhelte på linie med fodboldspillerne på EM-holdet fra 1992.

Både semifinalen mod Frankrig i Hamborg og finalen i Boxen i Herning mod Norge blev set 2,7 millioner foran fladskærmene!

En af dem, der både fulgte Danmark på tv og i Boxen var Ingelise Boe fra Ellevænget i Idestrup.

Ingelise var i Herning for at se Danmarks kamp i mellemrunden mod Egypten.

- Det var først og fremmest for at opleve stemningen. Og den var bare skøn. En stor oplevelse, og så så vi jo også kampen mellem Norge og Sverige, fortæller Ingelise Boe.

Hun er naturligvis også glad for, at det var Danmark, der løb med VM-titlen. Måske lidt mere end alle os andre, for hun vandt nemlig vores store VM-læserkonkurrence, hvor der var en lækker gavekurv til en værdi af 1.000 kroner fra Marius og Thea på højkant.

Ligesom de fleste af deltagerne i konkurrencen havde Ingelise Danmark som sin favorit - tillige blev hun så tilsmilet af heldet, da vores kvindelige halvdel af redaktionen, journalist Katrine Sabroe Christensen, trak lod blandt de rigtige indsendelser.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce